Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin

CFR, drum liber spre transferul lui Nicolae Stanciu!

CFR Cluj Publicat pe 21 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20926711/1/stanciu-fb.jpg


CFR Cluj are drum liber spre transferul lui Nicolae Stanciu (29 de ani). În timp ce Neluţu Varga a anunţat că s-a înţeles deja cu mijlocaşul naţionalei asupra termenilor financiari ai revenirii, oficialii Slaviei Praga dezvăluie că nu intră în cursa pentru semnătura internaţionalului.
 
Indicată la un moment dat drept favorită pentru a-l readuce pe Stanciu în Europa, Slavia nu intră în licitaţie. Informaţia, anunţată de presa din Cehia, e confirmată şi de preşedintele Jaroslav Tvrdik:
 
"Prostii, nu există negocieri", a declarat oficialul cehilor, conform isport.cz.
 
Neluţu Varga, patronul lui CFR Cluj, a anunţat că este foarte aproape să bată palma cu Nicuşor Stanciu, iar mijlocaşul îşi doreşte să vină la formaţia ardeleană.
 
Omul cu banii de la CFR a dezvăluit, conform PRO Sport, că mutarea lui Stanciu de la Wuhan Three Towns are şanse mari să se producă, mai ales că mijlocaşul îşi dorea de mai mult timp să vină la echipa clujeană.
 
”Am speranţe mari că vor reuşi să facem până la urmă acest transfer. Am vorbit personal cu Stanciu, iar băiatul mi-a zis că îşi doreşte să vină la noi. El de un an îşi dorea să se transfere la noi, dar din diferite motive acest lucru nu s-a realizat. Acum eu cu Stanciu m-am înţeles şi nu o să fie vreo problemă la salariu.
 
Voi găsi eu o modalitate să o rezolv. Îi voi da şi nişte bonusuri mai mari, nu e problemă. Eu cu el m-am înţeles. Dar sunt două chestii care ne încurcă momentan. Cluburile trebuie să se înţeleagă. El are contract în China până în 2024, iar chinezii nu s-au decis ce vor să facă. Acolo la ei e ceva şi de ordin politic, cam aşa ceva.
 
Dar, din ce informaţii am eu, se pare că el este dorit înapoi şi de cei de la Slavia. Ni-l dorim şi noi la CFR. Dacă nu se poate cu un transfer definitiv, iar eu în acest caz aş putea să dau cel mult două milioane de euro, atunci măcar împrumut să îl aducem la CFR Cluj. Mă bazez mult pe faptul că băiatul vrea să revină în România şi îşi şi doreşte să fie mai aproape de familie”, a spus Varga, pentru sursa citată.
 
Stanciu este într-o formă foarte bună în campionatul chinez şi să adune 8 goluri şi 7 assist-uri, în 20 de meciuri jucate în acest sezon.
Cel mai în formă stranier este cotat la 5.5 milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele