adplus-dvertising
Ultima oră
FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie” FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie”
Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus
VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni! VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni!
Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental” Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental”
VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ
Cine e favorit să poarte banderola de căpitan în ”dubla” cu Andorra şi Belarus Cine e favorit să poarte banderola de căpitan în ”dubla” cu Andorra şi Belarus

”Chiar nu pot comenta toate inepţiile”. Edi Iordănescu i-a dat replica impresarului Florin Manea

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 11 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20978403/1/njjhmty5odixnje0ztmyzgi0mzc0owi1zde4m2zingy-thumb.jpg

Florin Manea a făcut o serie de declaraţii în spaţiul public cu privire la neconvocarea lui Draguş Drăguşin la echipa naţională.

Manea a punctat că decizia vine datorită faptului că agentul jucătorului nu este agreat. Selecţionerul a venit cu replica şi a răbufnit la cele spuse de omul de fotbal.

 ”Chiar nu pot comenta toate inepţiile unora şi altora. S-au scris şi spus atât de multe neadevăruri de când sunt la naţională despre mine şi activitatea mea, dacă stau să răspund pentru fiecare în parte, nu îmi ajung zilnic 24 de ore.

Chiar nu mă mai interesează! Focusul meu trebuie să rămână pe activitatea specifică. Cu ocazia asta, cât sunt la echipa naţională, fac selecţie şi prin agenda mea telefonică, nu doar la jucători. Cine nu a reuşit să mă cunoască până acum, ar fi mai bine să mă evite pentru că la fel voi face şi eu. Sunt sigur că personal nu pierd nimic. Unii nu înţeleg că fac rău jucătorilor, nu bine, când fac astfel de afirmaţii şi presiuni.

Eu nu percutez la lucrurile astea! Am respect total pentru agenţi, am şi amici în domeniu, cunosc foarte mulţi atât români cât şi străini, unii sunt chiar de top, dar eu nu am avut niciodată o exclusivitate cu cineva. Nu m-a dus nimeni la vreo echipă, am fost mereu independent. Nu datorez nimic nimănui”
, a răbufnit selecţionerul, contactat de cei de la ProSport.

Edi Iordănescu pregăteşte campania de calificare pentru EURO 2024. Din grupa noastră mai fac parte: Elveţia, Belarus, Israel, Andorra şi Kosovo.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri