Ultima oră
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare

Chindia poate reveni în sfârşit la Târgovişte. ”Avem stadion!"

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 1 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/21111466/1/chindia.jpg

Primarul din Târgovişte a anunţat că noul stadion este gata, iar cei de la Chindia au şanse să joace în sfârşit acasă, contra celor de la Petrolul, în etapa a 7-a din play-out.

Construcţia a demarat în 2019 şi s-a ridicat la suma de aproximativ 15 milioane de euro.

”Zilele acestea se montează ultimele piese de mobilier şi se fac retuşurile finale.Dacă vom juca sau nu cu Petrolul la Târgovişte este o întrebare la care vom afla răspunsul la jumătatea săptămânii, în funcţie de cât de rapid se va obţine omologarea. Oricum, avem stadion!" a scris Stan.

Chindia Târgovişte a jucat ultimul meci pe teren propriu pe 25 mai 2019, când învingea Luceafărul Oradea cu 4-1 şi obţinea punctele care asigurau revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc.

Atunci, autorităţile locale au promis construcţia unui nou stadion, în care au investit 15 milioane de euro, iar echipa a fost nevoită să joace la Ploieşti, apoi a trecut pe la Buftea, Giurgiu şi Buzău înainte să revină, din 2021, pe arena celor de la Petrolul.

mail-share icon Email
viewscnt