Ultima oră
Zinedine Zidane revine! A bătut palma cu noua echipă şi mai rămâne doar să semneze contractul Zinedine Zidane revine! A bătut palma cu noua echipă şi mai rămâne doar să semneze contractul
Vincenzo Italiano a sărutat o jurnalistă după un gol al Fiorentinei la meciul cu Viktoria Plzen, din Conference League Vincenzo Italiano a sărutat o jurnalistă după un gol al Fiorentinei la meciul cu Viktoria Plzen, din Conference League
Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid

Chindia Târgovişte ajunge la patru victorii consecutive în era Petrea. ”Ne bucurăm pe moment, că urmează o săptămână plină”

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 16 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20889983/1/petrea.jpg

Chindia Târgovişte a învins, scor 1-0, pe CS Mioveni, duminică, în etapa a 14-a din Superligă. Unicul gol a fost marcat de Obiang, în minutul 87.

  • Golurile, ratările, momentele tensionate din joc, deciziile VAR sau alte faze interesante din confruntare vor fi redate în regim live video & text de către site-ul www.PrimaSport.ro. De asemenea, pe canalul de YouTube Prima Sport va fi postat rezumatul meciului.

Toni Petrea are un parcurs fabulos la Chindia, cu 4 victorii din tot atâtea partide pe banca dâmboviţenilor.

 

”A fost un meci greu, disputat, aşa cum am anticipat. A fost închis în prima repriză, am întâlnit o echipă care s-a apărat bine. Pe mine mă bucură reacţia jucătorilor, atitudinea lor, faptul că au luptat pentru fiecare minge şi au crezut până la final.

Tot timpul le spun jucătorilor că trebuie să joace până la ultimul fluier al arbitrului, că se poate întâmpla orice, oricând se poate schimba rezultatul.

Ne bucurăm pe moment, că urmează o săptămână plină. Trebuie să ne refacem cât mai repede şi să ne pregătim pentru partidele viitoare. Echipa reacţionează bine. Cred că în trecut jucătorii au suferit la capitolul încredere, acum au căpătat mai multă încredere după evoluţiile bune şi rezultatele pe care le-am avut.

Chiar dacă erau într-o situaţie foarte dificilă şi contau punctele, mă interesa modul de exprimare în teren. Mă interesează să jucăm fotbal. Normal, ne adaptăm şi la ce oferă jocul, dar eu vreau să pregătim fiecare joc la victorie, indiferent de adversar.

Sunt încrezător în această echipă, putem facem lucruri bune, dovadă aceste victorii pentru care-i felicit pe jucători”
, a declarat Petrea, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt