Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Ciprian Biceanu şi Karlo Letica şi-au prelungit contractele cu FC Hermannstadt! Anunţurile sibienilor

Hermannstadt Publicat pe 8 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21221758/1/biceanu.png

Jucătorii Ciprian Biceanu şi Karlo Letica şi-au prelungit contractele cu echipa FC Hermannstadt, a anunţat gruparea sibiană, joi, pe propria pagină de Facebook. Cei doi au acceptat să rămână sub comanda lui Marius Măldărăşanu şi în stagiunea următoare de SuperLiga României.

Mijlocaşul român Ciprian Biceanu, în vârstă de 29 de ani, şi portarul croat Karlo Letica, în vârstă de 26 de ani, au semnat joi prelungirea contractelor cu echipa FC Hermannstadt. Biceanu a semnat pentru două sezoane, iar Letica pentru un singut sezon.

Biceanu a evoluat în sezonul recent încheiat în 42 de meciuri pentru clubul sibian, în SuperLiga României şi în Cupa României.

Ciprian Biceanu rămâne la FC Hermannstadt pentru încă două sezoane!

Ciprian Biceanu a evoluat în 42 de meciuri în sesonul trecut de SuperLiga Romania şi Cupa României, fiind un mijlocaş de bază în angrenajul echipei pregătite de Marius Măldărăşanu”, a anunţat clubul din judeţul Sibiu.

Letica a adunat 27 de prezenţe în SuperLigă şi Cupa României în stagiunea 2022-2023, reuşind ca în zece dintre acestea să nu primească gol.

Karlo Letica încă un sezon la FCH!

A.F.C.Hermannstadt a activat opţiunea de prelungire a contractului pentru încă un sezon cu goalkeeper-ul Karlo Letica!  Karlo a evoluat pentru FCH în 27 de meciuri în SuperLiga Romania şi în Cupa României, reuşind să nu primească vreun gol în 10 dintre acestea (clean sheets)”, a anunţat FC Hermannstadt.

Vlad Muţiu a semnat un nou contract cu FC Hermannstadt

Portarul Vlad Muţiu a semnat un nou contract cu FC Hermannstadt la rândul său, pentru încă un sezon, până la finalul sezonului următor, 2023-2024, care se va vedea în continuare pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia www.primaplay.ro. Înţelegerea a fost anunţată la finalul lunii trecute, mai.

În sezonul 2022-2023, Vlad Muţiu a evoluat în nouă partide pentru FC Hermannstadt, iar în două dintre acestea nu a primit gol, închizând poarta total.

"Pe de altă parte, Vlad a demonstrat mereu că are devotament şi că promovează spiritul de echipă. Este responsabilul cu buna dispoziţie în grupul frumos care s-a creat la Sibiu în ultimele două sezoane", a scris clubul sibian pe Facebook.

Vlad Muţiu are 1,87m, este fost internaţional U19 al României şi a mai evoluat până acum pentru echipe ca Dinamo Bucureşti, Unirea Ţârlungeni, C.S.M.Rm.Vâlcea, C.S.Afumaţi, Farul Constanţa şi Universitatea Cluj, grupare pentru care a bifat 22 de meciuri în sezonul 2020-2021 de Liga a 2-a.

Acum, Vlad Muţiu e cotat la 200.000 de euro de site-ul Transfermarkt. 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele