Ultima oră
Fostul selecţioner Vicente Del Bosque va conduce comisia care supervizează federaţia de fotbal Fostul selecţioner Vicente Del Bosque va conduce comisia care supervizează federaţia de fotbal
Rapid a rezolvat prima mutare pentru sezonul viitor: „A semnat!” Rapid a rezolvat prima mutare pentru sezonul viitor: „A semnat!”
Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta” Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta”
Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024 Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024
Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească” Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească”
Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul” Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul”

Clara Tauson a câştigat Luxembourg Open. Daneza a bifat al doilea trofeu WTA, la doar 18 ani!

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 19 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20400293/1/twitter-wta.jpg

Daneza Clara Tauson, locul 70 WTA, a câştigat, duminică, turneul de categorie WTA 250 Luxembourg Open.

Tauson a învins-o în finală pe favorita 3, letona Jelena Ostapenko (30 WTA), scor 6-3, 4-6, 6-4, în două ore şi 3 minute.

Câştigătoarea a obţinut un premiu de 23.548 de euro şi 280 de puncte, iar învinsa din finală primeşte 13.224 de euro şi 180 de puncte.

Daneza în vârstă de 18 ani mai are în palmares un trofeu WTA, cel de la Lyon, câştigat tot în acest an.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele