Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Claudia Bobocea aduce revirimentul atletismului nostru în probele de alergare. Imagine istorică cu marea Laura Muir. ”Vom avea multe competiţii în care sper să fiu acolo sus”

Atletism Publicat de Daian Cutu pe 5 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/21043876/1/bobocea-muir.jpg

Atleta Claudia Bobocea a obţinut medalia de argint, în finala probei de 1.500 metri, cu cea mai bună performanţă personală, la Campionatele Europene de sală, de la Istanbul.

Claudia Bobocea a încheiat cursa de 1.500 metri cu timpul de 4:03.76 minute, după ce în calificări a avut cel mai bun timp al momentului (4:07.63 minute).

Medalia de aur a revenit sportivei britanice Laura Muir (4:03.40), iar cea de bronz polonezei Sofia Ennaoui (4:04.06).

Bobocea şi legendara Muir au oferit una din cele mai frumoase imagini de la europeanul de sală. Imediat după cursă, cele două rivale s-au aşezat pe pistă şi s-au îmbrăţişat.

”A fost o cursă grea. S-a schimbat un pic sistemul, nu mai sunt doar nouă concurente, ci 12. Mi-aş fi dorit să fie o medalie de aur, din păcate nu s-a putut. E un pas important pentru mine acest argint la Europene.

Mi-am dat seama că pot încă de acum o săptămână, de la Birmingham, unde a fost practic acelaşi podium. Urmează refacerea! Ne aşteaptă un an greu, aşa va fi pentru toţi sportivii care intenţionează să se califice la Olimpiadă. Vom avea multe competiţii în care sper să fiu acolo sus”
, a explicat atleta, pentru Pro Sport.

Avem şi o medalie de bronz, prin Gabriel Bitan

Gabriel Bitan a obţinut medalia de bronz în finala probei de săritură în lungime, la Campionatele Europene de sală, de la Istanbul.

Bitan a avut cea mai bună performanţă de 8.00 metri, cu care a obţinut bronzul european. Celelalte încercări au măsurat 7.43 metri, 7.69 şi 7.82 metri.

Medalia de aur a revenit grecului Miltiadis Tentoglou (8.32), iar cea de argint suedezului Thobias Montler (8.19).

România nu a mai obţinut medalii la CE de sală din 2015, când Marian Oprea (triplusalt) şi Floretina Marincu (săritura în lungime) au cucerit medaliile de bronz.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Atletism

Ultimele articole Toate articolele