Ultima oră
Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”

Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”
George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român
Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”

Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek
VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Găman deschide scorul VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Găman deschide scorul

Claudia Bobocea, în finală la 1.500 metri, Marina Baboi a ratat semifinalele la 60 metri, în cadrul mondialelor indoor

Atletism Publicat de Daian Cutu pe 18 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/20642655/1/bob.jpg

Atleta Claudia Mihaela Bobocea s-a calificat vineri, în finala probei de 1.500 de metri, în timp ce Marina Andreea Baboi a ratat semifinalele la 60 metri, în prima zi a Campionatului Mondial de atletism în sală, de la Belgrad.

În prima serie la 1.500 metri, Claudia Bobocea s-a clasat pe locul 3, cu timpul de 4:06.66 minute şi va concura în finala probei de sâmbătă.

Tot în prima serie a calificărilor, dar la 60 metri, Marian Andreea Baboi s-a clasat doar pe locul 6 (7.38 secunde) şi a ratat semifinala probei.

România are 11 sportivi în delegaţia pentru Belgrad, care găzduieşte după 4 ani o ediţie în sală a Campionatului Mondial, întreruperea competiţională fiind cauzată de pandemie.

Componenţa lotului tricolor este: Marina Andreea Baboi (60 m), Anamaria Nesteriuc (60 mg), Claudia Mihaela Bobocea (1500 m), Florentina Costina Iuşco (lungime), la feminin, respectiv Andrei Rareş Toader (greutate), Alin Anton Ionuţ (60 mg), ştafeta 4×400 m – Mihai Sorin Dringo/Denis Simion Toma/Robert Parge/Remus Andrei Niculiţă/Constantin Andonii.

La startul CM de la Belgrad s-au înscris 680 de atleţi (372 la masculin, 308 la feminin).

Ultimele medalii cucerite de România la Mondiale de sală datează din 2016, când Andrei Gag a fost medaliat cu argint la greutate, iar ştafeta feminină 4x400 metri obţinea bronzul.

Campionatul Mondial în sală de la Belgrad se încheie duminică.

mail-share icon Email
viewscnt

Atletism

Ultimele articole Toate articolele