Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Claudiu Bălan, nou angajament după ce a plecat de la FCU Craiova! UPDATE: S-a înţeles cu elenii de la PAS Giannina

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 13 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20857733/1/fcu.jpg

OFICIAL: Claudiu Bălan a părăsit SuperLiga României după ce s-a despărţit de FCU  Craiova şi a ajuns în Grecia, semnând cu formaţia elenă PAS Giannina. Informaţia fusese confirmată de impresarul Florin Manea, dar acum şi noua formaţie a fostului oltean a anunţat afacerea.

Ne-am înţeles cu Giannina. Sunt cu jucătorul aici. Urmează să facă în scurt timp vizita medicală şi să semneze un contract valabil doi ani de zile, cu un salariu foarte bun”, a declarat impresarul Florin Manea iniţial.


FCU Craiova s-a despărţit de Claudiu Bălan, care se afla la echipa familiei Mititelu de la 9 ani, iar din 2013 a făcut pasul la prima echipă, cu care a promovat în Superliga.

Jucătorul a explicat că decizia de a se despărţit de echipa pregătită de Marius Croitoru a fost grea, dar a punctat că la bază stau criticile suporterilor manifestate pe reţelele de socializare.

Atacantul este foarte aproape să semneze cu PAS Giannina, locul 9 din prima ligă a Greciei. Impresarul Florin Manea a explicat că urmează vizita medicală, apoi parafarea documentelor.

”Ne-am înţeles cu Giannina. Sunt cu jucătorul aici. Urmează să facă în scurt timp vizita medicală şi să semneze un contract valabil doi ani, cu un salariu foarte bun”, a declarat impresarul Florin Manea pentru  cei de la sportbull.

  • 90 de partide şi 25 de goluri a bifat Bălan în tricoul celor de la FCU Craiova.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri