Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Claudiu Niculescu revine! O va pregăti pe Poli Iaşi şi va ataca promovarea în Casa Liga 1

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 6 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20731782/1/nic.jpg

Claudiu Niculescu (45 de ani) este aproape să preia o nouă echipă. Fostul atacant dinamovist este dorit de Poli Iaşi, formaţie ce îşi propune promovarea în sezonul viitor din Liga 2.

Ultima dată Niculescu a fost principal la Concordia Chiajna. El a avut un mandat lung pe banca ilfovenilor, de un an şi două luni.

Cei de la Gazeta Sporturilor scriu că Niculescu a ajuns la Iaşi şi urmează să fie prezentat oficial în cursul zilei de marţi.

Au perfectat deja primele transferuri

Poli Iaşi are ambiţii mari pentru noul sezon din Liga 2. Gruparea moldavă a perfectat primele transferuri ale acestei veri.

Cei de la Iaşi au adus doi jucători din primul eşalon, de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Este vorba despre Răzvan Tincu (34 de ani) şi Gabriel Vaşvari (35 de ani). Cei doi vor lucra astfel din nou cu Cornel Şfaiţer, preşedintele lui Poli, care are obiectiv revenirea în Casa Liga 1.

”De la o prim-divizionară şi câştigătoare a Cupei României, Sepsi OSK Sf.Gheorghe, au fost transferaţi la Poli doi fotbalişti experimentaţi. Mijlocaşul central Gabriel Vaşvari a semnat cu Poli. Născut pe 13 noiembrie 1986, Gabi are aproape 300 de meciuri în prima ligă şi a înscris 46 de goluri. Fundaşul central Răzvan Tincu, născut pe 15 iulie 1987, revine la Poli după 9 sezoane, perioadă în care a mai evoluat la Botoşani, Chiajna, în Cipru şi la Sepsi. La precedenta aventură în Copou, Răzvan a îmbrăcat de 59 de ori tricoul alb-albastru şi a marcat un gol”, a precizat conducerea clubului ieşean.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele