Ultima oră
Florentin Petre a ajuns în Liga 3! E aproape de o performanţă importantă Florentin Petre a ajuns în Liga 3! E aproape de o performanţă importantă
Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini” Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini”
VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma
Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia
”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze ”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze
Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari” Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari”

Columbienii au pus ochii pe un singur jucător român: ”Cel mai bun fotbalist de la ei!”

Echipa nationala Publicat pe 26 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21537122/1/profimedia-0859827499-1.jpg

Columbineii au pus ochii pe un singur jucător român: ”Cel mai bun fotbalist de la ei!”

România a disputat cel de-al doilea test din campania de pregătire pentru EURO 2024 cu naţionala Columbiei, pe Wanda Metropolitano din Madrid.

În prima repriză, România nu a aratat foarte bine şi a încasat două goluri. 

La pauza meciului, publicaţia columbiană As analizat meciul şi a remarcat un singur fotbalist din tabăra noastră. Este vorba despre Andre Raţiu, jucător care evoluează în La Liga şi care a devenit mai faimos după ce a reuşit să îi ţină piept lui Vinicius. 

Andrei Raţiu a fost remarcat pentru modul cum a reuşit să îi facă faţă lui Luis Diaz, atacantul fiind, cel mai probabil, fotbalistul columbian al momentului pentru naţionala lui.  

”A fost o primă repriză complicată pentru Luis Diaz. Fotbalistul a fost marcat excelent de Andrei Ratiu, cel mai bun fotbalist român”, a notat As.

”Columbia i-a fost superioară României de la început până la final”, au mai notat columbienii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri