Ultima oră
David Popovici, magistral la Naţionalele de la Otopeni. A bifat al treilea titlu David Popovici, magistral la Naţionalele de la Otopeni. A bifat al treilea titlu
Sancţiune drastică pentru echipa unui român! A ajuns la -1 şi e imposibil să evite retrogradarea Sancţiune drastică pentru echipa unui român! A ajuns la -1 şi e imposibil să evite retrogradarea
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”

Conflict la finalul meciului Petrolul - Steaua. Daniel Opriţa, supărat: "M-a înjurat, a spus că trebuia să mă dau la o parte"

Liga II Publicat pe 1 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20691601/1/steaua-bucuresti-fk-csikszereda-miercurea-ciuc-liga-2-casa-pariurilor-4-08-2021.jpg


Petrolul Ploieşti şi CSA Steaua au terminat la egalitate, scor 0-0, în cel mai aşteptat meci al etapei din Liga 2. Confruntarea s-a putut vedea în direct pe Prima Sport 1.
 
La finalul meciului, Daniel Opriţa  vorbit deschis despre un conflict pe care l-a avut cu Claudiu Tudor, unul dintre oficialii gazdelor:
 
"Un duel aprig, zic că a fost rezultat echitabil până la urmă. Până acum, noi eram cam singura echipă care încerca să iasă la joc, iar adversarii mai speculau spaţiile lăsate. De data aceasta am încercat şi noi să jucăm mai organizaţi, să nu le dăm spaţii, dar n-am venit să jucăm la egal.
 
Domnul Claudiu Tudor a început să mă înjure, că trag de timp, că trebuia să mă dau la o parte pentru că m-am dat cu Hermannstadt la o parte. Numai un om (n.r - duce degetul la cap) care probabil a trăit lucruri din astea poate să se gândească. D-aia mi-a şi părut rău că am pierdut la scorul ăla (n.r - 1-4 contra lui FC Hermannstadt).
 
Am încercat să jucăm şi cu U Cluj, şi cu Hermannstadt. Eu sunt prea ambiţios, sunt corect şi joc toate meciurile la victorie. Sunt supărat pentru meciul ăla, mă gândeam că unii oameni poate vor gândi în felul ăsta, dar asta a fost, poate au fost mai buni", a spus Opriţa, la flash-interviul de după partida de la Ploieşti.
 
CSA a început mai bine, fără însă a crea ceva notabil, treptat gazdele au venit la trenă, dar nu s-au lipit, jocul fiind mai degrabă unul de tatonare.
 
Momentul psihologic a fost în minutul 78, când căpitanul celor de la Petrolul, Valentin Ţicu, a fost eliminat, pentru un fault stupid la mijlocul terenului, dar chiar şi aşa, ocaziile nu s-au înmulţit.
mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele