Ultima oră
Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate
Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off
"U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană "U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană
Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%” Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%”
Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO
E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară” E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară”

CONTRA ÎI RĂSPUNDE LUI GICĂ POPESCU, DUPĂ CE A FOST ACUZAT CĂ NU L-A FOLOSIT PE HAGI JR. PE POSTUL SĂU

Video Publicat pe 15 oct 2019
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38118/19231778/1/hagi-contra.jpg

Selecţionerul Cosmin Contra a reacţionat, după ce a fost criticat de Gică Popescu. Fostul component al „Generaţiei de Aur” i-a reproşat lui Contra că l-a pus pe Ianis Hagi să joace pe o poziţie care nu-i convine foarte mult, în bandă. Deranjat, selecţionerul a reacţionat la conferinţa de presă dinaintea meciului de azi cu Norvegia.

„Nu cred că l-am folosit pe Ianis pe un post pe care nu-l cunoaşte. Dacă-mi aduc aminte, la începutul la Viitorul a jucat pe acel post, pe partea dreapta. Bineînţeles, avea libertatea să intre în interior. Asta i-am cerut la meciul cu Feroe. Nu l-am băgat în partea dreaptă, ci a avut libertate pe faza de atac să se mişte în spatele vârfurilor şi să primească mingea. Asta a fost partea tactică. Şi domnului Mitriţă i-am cerut asta când a intrat”, a spus Contra, vizibil iritat.

Reproşurile lui Gică Popescu vin la un an după ce Cosmin Contra şi Gică Hagi s-au contrat tot din cauza puştiului Hagi jr. Atunci, fostul lider al „Generaţiei de Aur” i-a reproşat lui Contra că nu are ochi pentru Ianis, dar selecţionerul n-a ezistat să-i dea replica.

„Am văzut ce a spus Gică Hagi , e treaba lui şi eu nu vreau să intru în polemici cu el, să ne bălăcărim prin presă. Eu am vrut să dau continuitate la echipa naţională pentru meciurile din Liga Naţiunilor, de aceea, pe postul lui Ianis Hagi, i-am convocat pe Stanciu şi pe Budescu, care erau la lot, care au jucat, care au avut rezultate. Budescu e cel mai bun număr 10 din România, a jucat bine la echipa naţională. Stanciu joacă, e cel mai bun la echipa lui de club, în Cehia. Din punctul meu de vedere, ca antrenor, cei doi sunt în acest moment peste Ianis Hagi. El este în atenţia noastră, l-am monitorizat mereu”, a parat Cosmin Contra.

mail-share icon Email
viewscnt

Video

Ultimele articole Toate articolele