Ultima oră
I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman
Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor

Convocările preliminare ale stranierilor, pentru acţiunile naţionalelor U21 şi U20

România U21 Publicat pe 4 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20625685/1/florin-bratu.jpg

Cei doi selecţioneri, Florin Bratu şi Bogdan Lobonţ, au anunţat lista preliminară de jucători din străinătate chemaţi la loturile Under 21, respectiv Under 20, la acţiunea din luna martie, informează frf.ro.

Calificată deja la EURO 2023 din postura de ţară gazdă, România U21 dispută meciuri amicale pe perioada preliminariilor. În luna martie, tricolorii Under 21 au programate două jocuri amicale:

  • 25 martie, Bucureşti: România U21 – Finlanda U21
  • 29 martie, Rabat: Maroc U21 – România U21

Prima partidă se va disputa pe stadionul Arcul de Triumf, de la ora 17:15. În ceea ce priveşte jocul din Maroc, stadionul şi ora de start nu au fost încă stabilite.

Pentru aceste două partide, Florin Bratu a apelat la Alexandru Ţârlea (Alaves / Spania), Ricardo Farcaş (Siena / Italia), Marius Corbu (Akademia Puşcaş / Ungaria) şi Andrei Mărginean (Messina / Italia).

De partea cealalată, România Under 20 are programate două meciuri de pregătire, cu Norvegia, la Ploieşti, pe stadionul “Ilie Oană”, şi cu Elveţia, în deplasare:

  • 24 martie, Ploieşti: ROMÂNIA U20 – Norvegia U20
  • 28 martie, Wil: Elveţia U20 – ROMÂNIA U20

Pentru această acţiune, selecţionerul Bogdan Lobonţ va apela la patru jucători care evoluează în afara României: Louis Munteanu (Fiorentina / Italia), Antony Petre (Union Clodiense / Italia), Andrei Antonio Anton (Torino / Italia) şi Cosmin Oprean (Cittadela / Italia).

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele