Ultima oră
Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya
VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”

Cordea e fericit: "Azi cred că a fost o dezlănţuire, ne-am simţit ca o familie"

FCSB Publicat pe 7 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20911794/1/farul-constanta-fcsb-superliga-superbet-31-08-2022.jpg


Andrei Cordea, jucătorul echipei FCSB, a declarat duminică, după victoria cu Rapid, că niciodată nu a simţit o asemenea atmosferă la echipă.
 
”Este un derby, am simţit-o de ieri, când au venit suporterii să ne motiveze. Ne-au împins de la spate, am simţit adrenalina. Mă bucur că am câştigat azi. Am arătat ca o echipă adevărată. Vă spun sincer că nu am văzut nicodata echipa asta atât de motivată. Ne-am ajutat cu toţii, cu Pintilii, cu Thomas Neubert. Nu le-am dat nici o şansă din minutul unu.
 
Cred că am ajuns la stadion mult mai motivaţi, i-am simţit că nu erau motivaţi să câştige meciul. Azi cred că a fost o dezlănţuire, ne-am simţit ca o familie, încă de la vestiare. De un an şi ceva de când am venit aici nu am mai văzut aşa ceva.
 
La cartonaşul roşu Junior Morais m-a lovit clar, l-am enrvat puţin pentru că ştiam că se va enerva, a fost o tactică de-a mea. Despre antrenor ce să vă spun? Pintilii ne-a spus că nu va rămâne antrenor, dar va rămâne lângă noi”, a declarat Andrei Cordea.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele