Ultima oră
”Lipsesc o lună jumate-două”. Un jucător de la FCSB a anunţat că trebuie să se opereze ”Lipsesc o lună jumate-două”. Un jucător de la FCSB a anunţat că trebuie să se opereze
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate
Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical
Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia” Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia”
Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc” Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc”
Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni

Cornel Dinu, nemilos cu arbitrul de la Ungaria U-21 - România U-21. "Am jucat împotriva arbitrajului acestui belgian. A fost o şmecherie pură!”

România U21 Publicat de Daian Cutu pe 27 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20083380/1/dinu.jpg

Cornel Dinu a avut o ieşire nervoasă la adresa arbitrului partidei dintre echipele U-21 ale României şi Ungariei. ”Tricolorii” lui Adi Mutu au câştigat cu 2-1, după ce au fost conduşi.

"Am jucat împotriva arbitrajului acestui belgian. A fost o şmecherie pură! Am avut penalty, trebuiau şi alţi adversari eliminaţi de la aceşti aprigi maghiari. Băiatul este un hoţ inteligent comandat de la resorturile UEFA!", a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

Ne-a refuzat un penalty clar

A doua repriză a confruntării de la Campionatul European U-21 contra Ungariei a debutat cu o greşeală uriaşă de arbitraj, ce nu a putut fi corectată, deoarece UEFA a stabilit ca la acest turneu final să nu fie VAR.

Andrei Ciobanu este lovit clar în interiorul careului de către un adversar, dar centralul Lawrence Visser (Belgia) a arătat doar repunere din colţul careului.

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele