Ultima oră
EXCLUSIV VIDEO | Observaţia importantă făcută înaintea debutului la EURO 2024 a României. „Pe noi asta de avantajează” EXCLUSIV VIDEO | Observaţia importantă făcută înaintea debutului la EURO 2024 a României. „Pe noi asta de avantajează”
Scorul primul amical al Petrolului cu noua conducere! Cum s-au descurcat ploieştenii sub comanda lui Mehmet Topal Scorul primul amical al Petrolului cu noua conducere! Cum s-au descurcat ploieştenii sub comanda lui Mehmet Topal
Starul irlandez Conor McGregor, după ce a anulat meciul cu Michael Chandler. „Nu a fost o decizie uşor de luat. Sunt încrezător că mă voi întoarce” Starul irlandez Conor McGregor, după ce a anulat meciul cu Michael Chandler. „Nu a fost o decizie uşor de luat. Sunt încrezător că mă voi întoarce”
Este asta noua politică de la FCSB? Ce a decis să facă patronul campioanei României. „El iese din tiparele lui Gigi Becali! Cred că şi-a schimbat strategia” | EXCLUSIV Este asta noua politică de la FCSB? Ce a decis să facă patronul campioanei României. „El iese din tiparele lui Gigi Becali! Cred că şi-a schimbat strategia” | EXCLUSIV
Spalletti crede că jucătorii săi trebuia să fie mai răi, după victoria în faţa Albaniei. „Am fost puţin neglijenţi” Spalletti crede că jucătorii săi trebuia să fie mai răi, după victoria în faţa Albaniei. „Am fost puţin neglijenţi”
Americanca Gretchen Walsh a stabilit un record mondial la 100 de metri fluture Americanca Gretchen Walsh a stabilit un record mondial la 100 de metri fluture

Surpriză mare! UEFA a anunţat ce se întâmplă cu Corvinul

Cupa României Publicat pe 23 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/21602786/1/corvinul-hunedoara-otelul-galati-finala-cupei-romaniei-betano-15-05-2024.jpg

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, joi, că echipa Corvinul Hunedoara, câştigătoarea Cupei României, a primit licenţa de participare în competiţiile europene.

“Joi, 23 mai, UEFA a comunicat Federaţiei Române de Fotbal decizia cu privire la solicitarea clubului Corvinul 1921 Hunedoara de acordare a licenţei de participare în competiţiile europene. În urma analizării documentelor trimise de către club prin intermediul FRF, Corvinul Hunedoara a primit acordul de participare în UEFA Europa League, sezonul 2024-2025”, se arată pe site-ul FRF.

Corvinul Hunedoara a obţinut dreptul de a participa în Liga Europa prin câştigarea ediţiei 2023-2024 a Cupei României Betano, după ce a învins-o în finala de la Sibiu pe Oţelul Galaţi, la lovituri de departajare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele