Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Costel Căşuneanu, cel mai rapid în antrenamentele de la Râşnov. Sesiunile au fost marcate de ploaie şi ieşiri în decor

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 2 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20660450/1/cas.jpg

Sursa foto: Flavius Croitoru

Campionatul Naţional de Viteză în Coastă (CNVC) debutează în acest weekend, la Râşnov. Prima manşă se vede în direct pe Look Sport, de la ora 13:00, iar a doua de la 14:45, pe Look Sport 3 Motors.

Principala noutate a sezonului este legată de clasele de concurs, ce s-au schimbat în funcţie de factorul de performanţă, pentru a alinia competiţia la standardele FIA şi astfel duelurile vor fi mult mai echilibrate.

Antrenamentele de sâmbătă au fost marcate de ploaia care a căzut necontenit şi a îngreunat parcursul piloţilor. Pe lângă numeroase probleme de ordin tehnic, maşinile lui Ciprian Lupu, Alexandru Piţigoi şi Petru Constantinescu au ieşit în decor şi nu se ştie dacă vor putea concura mâine.

Cel mai rapid a fost Costel Căşuneanu. Skoda sa R5 s-a adaptat perfect şi a reuşit să învingă cu peste un sfert de secundă Radicalul lui Octavian Ciovică, cotat ca principal favorit la titlu de campion naţional. Podiumul a fost completat de invitatul bulgar, Iskren Veselinov. Acesta a făcut minuni la volanul unei Honda Civic.

”Am trecut cu bine de prima zi la Trofeul Râşnov. Am avut cel mai bun timp în recunoaşteri şi antrenamente, dar ne vedem mâine la cele două manşe de concure unde voi da totul pentru victorie. Vă mulţumesc pentru susţinere!” a scris Căşuneanu, pe pagina sa de Facebook.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele