Ultima oră
Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor” Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor”
Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori” Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori”
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1! Visic restabileşte egalitatea VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1! Visic restabileşte egalitatea
Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie” Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie”
Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva” Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva”
”Eu iubesc clubul şi dau tot ce am mai bun”. Zeljko Kopic, mesaj emoţionant înainte de dueul decisiv cu ”U” Cluj ”Eu iubesc clubul şi dau tot ce am mai bun”. Zeljko Kopic, mesaj emoţionant înainte de dueul decisiv cu ”U” Cluj

"Costel trebuie să îşi tragă semnalele de alarmă". Mihai Rotaru nu este pe deplin mulţumit de debutul lui Gâlcă | VIDEO EXCLUSIV

CS Universitatea Craiova Publicat de Tudor Moisa pe 21 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21566202/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-universitatea-craiova-superliga-superbet-play-off-21-04-2024.jpg

Universitatea Craiova a învins duminică, în deplasare, scor 3-1, formaţia Sepsi OSK, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Superligii.

La debutul lui Costel Gâlcă pe banca oltenilor, Craiova a dominat prima repriză de la Sf. Gheorghe. Maldonado a deschis scorul pentru oaspeţi, cu un voleu din careu, în minutul 11. Gazdele au cerut un penalti în minutul 16, pentru henţ la Maldonado, dar arbitrul Marian Barbu nu a acordat nimic, iar Craiova a replicat prin golul lui Andrei Ivan, din minutul 26. În minutul 39, Badelj a fost lovit în mână de balon, în careu, şi, după verificarea VAR, arbitrul Barbu a dat penalti pentru gazde, penalti transformat de Marius Ştefănescu. Acesta a fost şi scorul primei reprize, 2-1 pentru Universitatea Craiova. În repriza a doua oaspeţii au mai redus din turaţie, dar au mai înscris un gol, în minutul 69, prin Lyes Houri, şi au închis meciul deşi Safranko a avut ocazia să reducă din diferenţă în minutul 86.

S-a terminat 3-1 pentru Universitatea, care este pe locul al doilea în clasament, cu 34 de puncte, în timp ce Sepsi se află pe locul 6, cu 27 de puncte.

După fluierul final, Mihai Rotaru a vorbit despre debutul lui Gâlcă pe banca oltenilor. Finanţatorul Universităţii Craiova a fost mulţumit de jocul echipei, cu o mică excepţie. 

Rotaru şi-ar fi dorit ca formaţia sa să marcheze mai mult, având în vedere numărul de ocazii ratate.

"Bun, bun (n.r. debutul lui Gâlcă). Echipa a arătat bine. S-a văzut că am fost mult mai compacţi, ce spunea şi Costel la conferinţa de după meci.

Chiar îmi pare rău că nu am dat mai multe goluri. Aici, cumva, Costel trebuie să îşi tragă semnalele de alarmă, pentru că, la câte ocazii am avut, nu e normal să plecăm doar cu trei goluri date.

Am avut foarte multe ocazii şi mă bucur, pentru că înainte sufeream în zona aceasta", a spus Mihai Rotaru, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri