Ultima oră
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”

"Cred că e un nou început". Discursul lui Cicâldău după meciul prieteniei de la Chişinău

Echipa nationala Publicat pe 20 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20926153/1/cic.jpg


Marcator al unui gol superb din lovitură liberă la Chişinău, Alexandru Cicâldău vede în succesul clar cu Republica Moldova un nou început.
 
Tricolorii au arătat bine contra unui adversar totuşi modest, iar cele cinci goluri marcate de cinci jucători diferiţi au punctat nu doar la impresia artistică, ci şi pe plan moral. Mulţumit de joc şi de rezultat, Alex Cicâldău nu şi-a ascuns satisfacţia, e cu gândul la viitor şi anunţă că el şi colegii lui sunt gata pentru preliminariile EURO 2024:
 
"Am venit aici cu gândul să facem un joc bun şi să câştigăm şi ne bucurăm că am reuşit. Mă bucur că mi-a ieşit. Lucrez foarte mult la loviturile libere, dar cel mai important e că am câştigat, chiar şi cu diferenţa asta de scor.
 
Eu cred că e un nou început. A fost doar un meci, până la urmă, dar ştim că anul viitor încep lucrurile serioase şi trebuie să venim pregătiţi la maximum la fiecare selecţie, Noi suntem foarte încrezători în tot ceea ce înseamnă acest grup creat, arătăm bine de la selecţie la selecţie, e şansa noastră şi vom da totul pentru calificare.
 
Meci al prieteniei, dar ne bucurăm că am venit sa câştigăm. Nu cred că este prietenie pe teren", a spus mijlocaşul lui Al Ittihad Kalba, pentru Pro Arena.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri