Ultima oră
Gigi Becali vrea să îi fure fundaşul lui Hagi: „Semnează!” Gigi Becali vrea să îi fure fundaşul lui Hagi: „Semnează!”
O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea
Mesajul care sigur o va înfuria pe CSA Steaua! Ce a apărut pe contul oficial al celor de la FCSB, după câştigarea titlului Mesajul care sigur o va înfuria pe CSA Steaua! Ce a apărut pe contul oficial al celor de la FCSB, după câştigarea titlului
VIDEO | Poli Iaşi - UTA, astăzi, de la 18:15, în direct la Prima Sport 1! Moldovenii pot scăpa de „zona roşie” VIDEO | Poli Iaşi - UTA, astăzi, de la 18:15, în direct la Prima Sport 1! Moldovenii pot scăpa de „zona roşie”
VIDEO | CFR Cluj - Sepsi, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Continuă lupta nebună pentru locul 2 în Superliga VIDEO | CFR Cluj - Sepsi, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Continuă lupta nebună pentru locul 2 în Superliga
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni, duminică, de la 11:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Meci important pentru promovare în Liga 2 VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni, duminică, de la 11:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Meci important pentru promovare în Liga 2

Cristi Pustai se consideră norocos, după victoria cu Petrolul. ”Crezi în victorie de când intri pe teren!”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 26 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19493626/1/pustai.jpg

Formaţia Petrolul Ploieşti a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Dunărea Călăraşi, într-un meci din etapa a cincea a Ligii 2.

La final, Cristi Pustai, tehnicianul celor de la Călăraşi a declarat că este mulţumit de rezultat, dar recunoaşte că victoria s-a datorat şi norocului.

"Suntem bucuroşi că am revenit din nou în primele 6. Avem şi acel meci stat, pentru că aşa e programarea. Am avut un meci foarte greu, ştiam că Petrolul e o echipă, după părerea mea, foarte, foarte bună.

Am profitat şi de acea superioritate şi până la urmă, ăsta e fotbalul, astăzi am obţinut 3 puncte. Crezi în victorie de când intri pe teren. Într-adevăr, mai îţi trebuie şi un dram de noroc. Astăzi l-am avut", a declarat antrenorul oaspeţilor după meciul cu prahovenii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele