Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

Cristi Săpunaru, în ultimele 6 luni cu Rapid, şi-a dat acordul şi semnează! Înţelegerea, confirmată: ”Acord pe un an”

Rapid Publicat pe 23 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21072771/1/sap.jpg

Cristi Săpunaru, în ciuda vârstei, urmând să facă 39 de ani la 5 aprilie, este un fundaş pe care Rapid va conta şi în sezonul următor! Idolul Giuleştiului va semna prelungirea contractuală şi din această vară, el mai având acord până la finalul acestei întreceri de SuperLiga României.

Informaţia a fost confirmată de patronul Victor Angelescu, acum, când campionatul este oprit pentru meciurile naţionalelor din calificările EURO, preliminarii care sunt transmise în direct de programele Prima Sport şi aplicaţia www.primaplay.ro.

În plus, Angelescu a declarat că Săpunaru va rămâne pe viaţă la Rapid, chiar şi după ce îşi va termina cariera de fotbalist, urmând, poate, să aibă o funcţie în conducere apoi.

”Săpunaru are contract pe viaţă cu Rapidul, aşa că nu va fi o problemă. Ce ştim sigur e că o să continue şi la anul. Are contract până în vară şi vom prelungi pe încă un an. Săpunaru va rămâne la Rapid cât timp îşi doreşte el. Are un loc în clubul ăsta nu numai ca jucător”, a spus Victor Angelescu, conform Fanatik.

Fundaşul s-a despărţit de echipă turcă Kayserispor, pentru care a jucat din ianuarie 2020, în vara lui 2021, moment în care era oficializată şi venirea la Rapid. Sezonul trecut, apărătorul a adunat 37 de meciuri, a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă, iar în actuala stagiune are 32 de meciuri, trei goluri şi două pase de gol.

Săpunaru a mai evoluat pentru Rapid în perioadele 2006-2008, ianuarie-iunie 2010 şi februarie-septembrie 2015.

Rapid, parteneriat cu Academia Răzvan Raţ

Rapid Bucureşti a anunţat, miercuri, că a semnat un parteneriat cu Academia de Fotbal Răzvan Raţ, prin care clubul bucureştean are prioritate la cei mai buni jucători formaţi la şcoala de fotbal.

“Rapid continuă seria parteneriatelor cu academii puternice din ţară. Suntem foarte bucuroşi să încheiem un contract de colaborare cu şcoala de fotbal a lui Răzvan Raţ. Prin acest parteneriat vom avea prioritate la cei mai buni jucători ai academiei lui Răzvan, o academie puternică, cu peste 100 de copii şi cu antrenori foarte buni. Iar colaborările nu se vor opri aici”, a declarat Vasile Maftei, directorul academiei FC Rapid.

“Mă bucur că putem colabora cu Rapid, unul dintre cele mai mari cluburi din România. Acest parteneriat poate fi un imbold pentru copiii de la academia noastră, deoarece au şansa de a ajunge mai uşor la un club atât de important. Academia Rapidului s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani, a ajuns printre primele din ţară, este foarte bine organizată, iar acest lucru este o dovadă că am luat o decizie foarte bună”, a declarat fostul fundaş al Rapidului, Răzvan Raţ.

Academia lui Răzvan Raţ a fost înfiinţată în 2008, şi are 110 copii, cu vârste cuprinse între 7 şi 15 ani. Grupa U15 a Academiei de Fotbal Răzvan Raţ ocupă locul doi în Seria 9 din Liga Elitelor U15, după Universitatea Craiova 2008.

Răzvan Raţ este dublu campion cu Rapid Bucureşti, în 1999 şi 2003, şi unul dintre cei mai importanţi fundaşi stânga din istoria FC Rapid. El a îmbrăcat tricoul Rapidului în 82 de meciuri de campionat şi a marcat şase goluri.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele