Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Cristian Balaj neagă varianta ca Dan Petrescu să plece de la CFR Cluj

CFR Cluj Publicat de Emanoil Ursache pe 11 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20736843/1/cfr-cluj-academica-clinceni-liga-1-casa-pariurilor-29-11-2021-2-1.jpg

Cristian Balaj a negat informaţiile apărute în presă, conform cărora Dan Petrescu şi-ar fi dorit să plece de la CFR Cluj din cauza restanţelor salariale de 4 luni adunate din nou la campioana României.

Fostul mare arbitru, în prezent preşedinte al ”feroviarilor”, a explicat că, în acest moment, CFR Cluj lucrează la transferuri de fotbalişti chiar pe poziţiile pe care ”Bursucul” a solicitat întăriri de lot.

”Da, da, da, Dan Petrescu este la noi. Nu a fost adevărat că Dan Petrescu ar fi vrut să plece, nici vorbă. Noi acum aducem jucători şi poziţii pentru care ne-am consultat cu Dan Petrescu după ce am făcut o selecţie a jucătorilor.”, a declarat Cristian Balaj pentru Digisport.

Dan Petrescu se află la al treilea mandat pe banca ardelenilor. Tehnicianul revenit în august 2021 a mai pregătit-o pe CFR Cluj în intervalele iunie 2017 – iunie 2018 şi martie 2019 – noiembrie 2020.

4 titluri de campion (2018, 2019, 2020 şi 2022) are ”Bursucul” în palmaresul personal alături de formaţia ”feroviară”. Dan Petrescu a mai câştigat campionatul în România, în 2009, când o pregătea pe Unirea Urziceni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele