Ultima oră
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor” VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Corvinul - Mioveni, astăzi, de la 12:30, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii se pregătesc de finala Cupei VIDEO | Corvinul - Mioveni, astăzi, de la 12:30, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii se pregătesc de finala Cupei

Cristian Săpunaru a vorbit despre momentul retragerii. ”Probabil va fi cea mai urâtă perioadă din viaţa mea”

Rapid Publicat de Ovidiu Neacşu pe 19 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20746080/1/sapunaru.png

Cristian Săpunaru, căpitanul celor de la Rapid a vorbit despre momentul retragerii din fotbal.

Fundaşul central, în vârstă de 38 de ani încă simte că poate juca la un nivel înalt pentru ”albi-vişinii” şi dă tot ce are mai bun la antrenamente şi pe teren.

”Suntem bătrâni, jucători care sunt aproape de retragere, însă încercăm să dăm tot ce e mai bun pe ultima sută de metri. 

Normal că mă gândesc (n.r. la retragere). Probabil va fi cea mai urâtă perioadă din viaţa mea, dar treci dintr-o viaţă în alta.

N-am stabilit. Când voi simţi că nu mai pot şi că nu mă mai atrage să vin la antrenamente, să joc fotbal, atunci voi ridica mâna, voi agăţa ghetele în cui şi mă voi apuca de următoarea meserie.

(n.r. crezi că mai treci peste două sezoane?) Deocamdată, să trec peste acesta, să vedem cum mă simt, dacă o să am probleme sau nu, cum voi juca, nu pot să spun acum da sau nu”, a declarat Săpunaru, pentru Orange Sport.

Întrebat care sunt obiectivele pentru sezonul care urmează, acesta a răspuns că vrea calificarea în play-off-ul din Casa Liga 1 şi Cupa României.

”Noi ne dorim să intram în play-off şi ne obligă statutul de echipă să intrăm în play-off. Suntem Rapid Bucureşti.

(n.r. despre Cupă) E un trofeu. Şi anul trecut a fost important, dar n-am reuşit să trecem de Poli Timişoara”, a adăugat fundaşul Rapidului.

Ce a spus Săpunaru despre achiziţiile de până acum ale Rapidului 

 ”(n.r. dacă i-au primit bine pe noii veniţi) Bineînţeles. În momentul când au semnat cu Rapidul fac parte din familia Rapidului şi sunt cei mai importanţi jucători pentru suporteri.

 Nu trebuie să vborbesc eu despre ei. Şi-au demonstrat valoarea şi acum că sunt la Rapid sper să confirme, să ajungă la naţională, să plece afară, sunt jucători de valoare”, a completat Săpunaru.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele