Ultima oră
Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio” Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio”
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”

Cristiano Bergodi surprinde: "Dacă nu jucăm bine, să ne critice şi să ne înjure suporterii, nu persoane din anturajul echipei!"

CS Universitatea Craiova Publicat pe 20 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19486381/1/bergodi.jpg

Tehnicianul formaţiei Universitatea Craiova, Cristiano Bergodi, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu FC Voluntari, scor 2-1, că această victorie îi dă încredere pentru viitor, însă a precizat că îl deranjează faptul că persoane din anturajul echipei îl critică, deşi rezultatele au fost bune.

“Trei puncte foarte importante. Nu suntem la maxim în acest moment. Am întâlnit o echipă bună pe contraatac. Îi felicit pe băieţi, este a patra victorie, asta ne dă încredere. Ne-am creat ocazii, cred că am peritat victoria şi îi felicit pe băieţi. La golul lor a fost o poziţionare greşită. Sunt aici de 11 meciuri, am câştigat zece meciuri. Am greşit jumătate de oră. Dar parcă toată lumea aici nu este mulţumită. Şi vorbesc persoane din anturajul echipei. Să ne critice să ne înjure dacă nu jucăm bine suporterii, nu persoane din anturajul echipei”, a spus Bergodi, la Look Plus.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a patra a Ligii I.

Au marcat Koljic ’34 şi Cicâldău ‘71 pentru gazde şi Costin ’57 pentru FC Voluntari.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri