Ultima oră
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale

Cristiano Bergodi, susţinut de patronul lui Sepsi. ”Dacă n-am intra în play-off n-am fi bucuroşi, dar nu înseamnă că trebuie să schimbăm antrenorul"

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 24 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20897743/1/cfr-cluj-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-supercupa-romaniei-09-07-2022.jpg

Partida Sepsi - FCSB, din etapa a 15-a din SuperLigă, va avea loc luni, de la ora 21:00 şi va putea fi vizionată în direct pe canalul Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Sepsi a oscilat în rezultate în ultima vreme, iar după cele trei victorii consecutive din campionat au urmat două înfrângeri. Covăsnenii au pierdut în faţa echipei de pe primul loc, Farul şi a campioanei României, CFR Cluj. Trupa lui Bergodi joacă un fotbal frumos şi spectaculos, iar acest aspect va conta mult în condiţiile în care ”roş-albaştrii” au probleme în apărare, în acest sezon.

Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi a declarat că nu se gândeşte să schimbe antrenorul, chiar dacă echipa nu va intra în play-off. Acesta a punctat că în viziunea sa, covăsnenii joacă un fotbal frumos sub comanda lui Cristiano Bergodi.

"Nu e vorba de asta (n.r. despre demitere). Am spus că vrem să intrăm în play-off. De când a venit dânsul jucăm un fotbal frumos şi ar fi un mare păcat să cădem în capcana unor echipe care schimbă antrenorul lunar. Noi vrem stabilitate. Dacă n-am intra în play-off n-am fi bucuroşi, dar nu înseamnă că trebuie să schimbăm antrenorul", a spus patronul lui Sepsi, pentru Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele