Ultima oră
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”

Cristiano Ronaldo e hotărât să o părăsească pe Manchester United. Unde poate ajunge lusitanul

Manchester United Publicat de Ovidiu Neacşu pe 6 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/20765222/1/ronaldo.jpg

Cristiano Ronaldo (37 de ani) e gata pentru o nouă provocare în cariera sa de fotbalist. Lusitanul îşi doreşte să evolueze în grupele UEFA Champions League, iar Manchester United nu îi poate oferi asta.

Anunţul de necrezut în urmă cu câteva săptămâni e tot mai aproape să se concretizeze. Cristiano Ronaldo îşi doreşte să o părăsească pe Manchester United, după doar un sezon de la revenirea sa la echipa, la care a reuşit primele mari performanţe în fotbal. Portughezul şi-a anunţat agentul, pe Jorge Mendes, că îşi doreşte să evolueze la un club, care va juca în Champions League.

Chelsea  

Una dintre formaţiile interesate de Cristiano Ronaldo este Chelsea, iar noul patron al londonezilor, Todd Boehly s-a întâlnit cu Jorge Mendes pentru a discuta mutarea lui Ronaldo. Plecarea belgianului Lukaku, sub formă de împrumut la Inter, îi lasă pe ”albaştrii” doar cu Werner pe postul de atacant, astfel că starul portughez ar fi o adiţie excelentă în echipa lui Tuchel. Managerul german a fost informat despre întâlnirea patronului cu impresarul lui Ronaldo. 

Bayern Munchen 

Bayern Munchen este alt club interesat de serviciile portughezului pentru a-l înlocui pe Robert Lewandowski, a cărui mutare la Barcelona pare iminentă. Ronaldo are un profil asemănător cu cel al golgheterului polonez şi ar face cu siguranţă faţă la echipa din Germania. Cu toate acestea Hasan Salihamidzic, directorul sportiv al lui Bayern neagă orice discuţie cu agentul jucătorului.   

FC Barcelona

Descrisă de mai multe publicaţii sportive ca fiind trădarea secolului, transferul lui Cristiano Ronaldo la Barcelona are o probabilitate mică de a se concretiza. Trecutul jucătorului, în tricoul eternei rivale, Real Madrid nu poate fi uitat aşa uşor de lusitan, care a petrecut nouă ani pe ”Santiago Beranbeu”.

Zvonul că el ar putea ajunge în acestă vară la gruparea catalană a apărut în urma întâlnirii dintre Jorge Mendes şi Joan Laporta, preşedintele lui FC Barcelona, dar e bine cunoscut faptul că impresarul portughez îi are ca şi clienţi pe Ansu Fati, Nico Gonzalez, Alex Balde şi Tricao, astfel se poate ca ei să fi fost motivul întâlnirii dintre cei doi. Cu siguranţă catalanii se folosesc de această situaţie pentru a pune presiune pe Bayern să îl cedeze pe Lewandowski, care rămâne principala ţintă a lui Xavi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri