Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

Criticile la adresa lui Kyros Vassaras nu contenesc: ”Nu avem oameni care pot conduce arbitrajul românesc? Trebuie să vină un străin să ne conducă?” ǀ EXCLUSIV

Emisiuni Publicat pe 21 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21322835/1/frfro-2.jpg

Sezonul în curs de SuperLiga României nu este lipsit de erori flagrante de arbitraj, motiv pentru care reacţiile oamenilor din fenomen nu întârzie să apară. Lucian Goian, fost fotbalist, specialist Prima Sport în prezent, a declarat în emisiunea Fotbal Show că nu înţelege de ce se merge în continuare pe mâna grecului Kyros Vassaras, deşi centralii continuă să comită greşeli.

Lucian Goian s-a întrebat retoric de ce e nevoie de păstrarea unui străin în funcţia de şef al arbitrilor din România, pentru că oricum apar tot felul de speculaţii când sunt făcute erori în anumite direcţii.

Nu avem oameni care pot conduce arbitrajul românesc? Trebuie să vină un străin să ne conducă? Nu e o comisie a arbitrilor clară, nu se mai dau pedepse pentru arbitraj greşit. Se fac greşeli, iar în următoarele etape sunt delegaţi. Fotbalistul, dacă greşeşte, în următorul meci e pe bancă, un antrenor dacă greşeşte, e dat afară.

Un arbitru greşeşte, dar apoi e iar delegat la meciuri. Vrem să vorbim de goluri spectaculoase, dar noi vorbim de erorile de arbitraj”, a declarat Lucian Goian în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Kyros Vassaras şi Istvan Kovacs, făcuţi praf de Lucian Goian

Erori multe de arbitraj în etapa trecută din SuperLiga României, motiv pentru care Kyros Vassaras a ieşit public să le explice, dar le-a şi luat apărarea unor centrali pentru cele întâmplate. În prim-planul discuţiei au fost, cu precădere, faze de la Farul – FCSB şi CFR Cluj – Petrolul.

În emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, specialistul Lucian Goian s-a declarat nemulţumit de anumite explicaţii oferite de Vassaras, dar şi de modul în care a tratat Istvan Kovacs anumite momente ale partidei de la Cluj.

De obicei nu vine să dea explicaţii, dar pe noi ne miră normalitate. Am mai vorbit, sunt greşeli de arbitraj, dar din partea CCA nu venea nimeni. Trebuie să fie nişte explicaţii, trebuie să fie repercusiuni, se greşeşte mult. Kovacs a greşit şi merită pedepsit!

Sunt ilogice explicaţiile lui Vassaras! Să glumesc puţin, vocea lui îmi aduce aminte de emisiunea Enciclopedia, când eram copil. Accentul lui calm... Revenind la faza de la Petrolul cu CFR, spune că trebuia dat penalty, dar VAR-ul nu are aceleaşi reluări care se dau şi la TV? Dacă Vassaras a spus că omul din camera VAR nu a găsit camera potrivită, atunci trebuia să stea să o găsească.

Ce faci? În loc să repari greşeala, faci două! Trebuia dat penalty în primă fază, dar nu dai nici cu VAR!? Atunci, de ce mai avem VAR? Vassaras a încercat să ne ducă pe la Ploieşti... ”, a spus Lucian Goian în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele