Ultima oră
Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova
VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin" VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin"
Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi” Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi”
Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi
Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal
Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV

Cronica Cârcotaşilor revine cu un sezon nou, doar pe Prima TV şi PrimaPlay.ro! Mai dinamic, mai amuzant, mai imprevizibil, în fiecare miercuri, de la 20:00

Recomandari TV Publicat pe 13 mar 2023
mail-share icon Email

Primăvara le aduce telespectatorilor Prima TV o veste bună: Cronica Cârcotaşilor revine cu sezonul 47, unul mai amuzant şi mai savuros. Şerban Huidu şi Codruţ Kegheş (Dezbrăcatu) vor fi gazdele serilor de miercuri. Din 15 martie, de la ora 20.00, pamfletul şi umorul fac casă bună împreună. “Este un nou sezon şi un nou format. Aşa că, până ce totul va fi pus la punct, trebuie să fiu alături de colegii mei. Sperăm că veţi fi şi voi alături de noi şi în sezonul 47. Cârcotaşi din toate zările uniţi-vă!”, îndeamnă Şerban Huidu.

Cronica Cârcotaşilor va readuce pe micul ecran topurile deja consacrate şi scenetele cu personaje îndrăgite de telespectatori. Gabriela Marin revine cu întrebări grele şi momente amuzante iar Bogdan Nicolai aduce în fiecare miercuri seara a lui pastilă amuzantă de analiză a ştirilor zilei.

Codruţ Kegheş, a.k.a Dezbrăcatu, e pregătit de marea revedere şi are un mesaj pentru vânătorii de bâlbe de pretutindeni. “Rămâneţi în alertă, dragi cârcotaşi! Vânaţi, vânaţi şi iar vânaţi! Voi sunteţi baza noastră şi cu ajutorul vostru aducem la televizor cele mai tare bâlbe.”

Sezonul nou al Cronicii Cârcotaşilor se întoarce cu o emisiune mai ceva ca…oricând: mai dezinhibată, mai dinamică, mai savuroasă şi mai excentrică. Nu rataţi revenirea celor mai iubiţi cârcotaşi, din 15 martie, de la 20.00, la Prima TV.

mail-share icon Email
viewscnt

Recomandari TV

Ultimele articole Toate articolele