adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

CS Dinamo a transferat un jucător cu experienţă în prima ligă

Fotbal Publicat de Daian Cutu pe 28 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20997631/1/stratila.jpg

Sorin Strătilă (36 de ani) a semnat cu CS Dinamo din Liga 3, la scurt timp după ce s-a despărţit de CSM Focşani.

Experimentatul mijlocaş s-a remarcat în prima ligă la Astra, Dinamo şi Concordia Chiajna, însă ultimii ani i-a petrecut în eşaloanele inferioare.

”După ce am plecat de la Focşani, telefonul a început să sune. Am ales CS Dinamo, unde voi lucra cu antrenorul Marius Bratu. Am ales CS Dinamo pentru condiţiile oferite şi primul obiectiv este calificarea în play-off, unde totul este posibil”, a declarat Strătilă, conform celor de la Monitorul Express.

În acest moment, fotbalistul este cotat de Transfermarkt la suma de 25.000 de euro, cea mai mare evaluare a sa a fost în februarie 2012, când era evaluat la 900.000 de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele