Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

CSA Steaua a atacat la TAS dreptul de a juca barajul de promovare. UPDATE: ”Militarii”, răspuns nefavorabil!

Liga II Publicat pe 20 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20712952/2/csa.jpg

CSA Steaua a atacat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne decizia de a nu fi lăsată să joace în barajul pentru promovare în Casa Liga 1. Forul din Elveţia urmează să dea verdictul în cursul zilei de vineri.

UPDATE vineri (20 mai), ora 16:29: TAS a luat deja decizia, iar Steaua nu va juca barajul pentru promovarea în Casa Liga 1. Conform FRF, Tribunalul de Arbitraj Sportiv a respins solicitarea formaţiei din Ghencea, considerând că e nefondată. 

Explicaţiile FRF: ”Vineri, 20 mai 2022, Tribunalul Arbitral al Sportului a respins cererea CSA Steaua de suspendare a jocului de baraj de menţinere/promovare în Liga 1.

Prin urmare, jocurile de baraj dintre CS Concordia Chiajna şi AFC Chindia Târgovişte se vor disputa conform programării iniţiale. Manşa tur se joacă sâmbătă, 21 mai, de la ora 15:30”.

Astfel, dublele pentru promovarea în Casa Liga 1 rămân aceleaşi. Torul barajului dintre Concordia Chiajna şi Chindia Târgovişte e sâmbătă, de la ora 15:30, în direct pe Prima Sport 1, iar turul dintre U Cluj şi Dinamo e tot sâmbătă, de la 20:30, pe Prima Sport 1.


 

Ştirea iniţială

Cei de la Steaua nu au fost lăsaţi să joace, deşi au terminat pe locul 4 în Liga 2, datorită faptului că aparţin de Ministerul Apărării, fiind un club de drept public.

Dacă vor avea câştig de cauză, cei de la CSA vor juca baraj contra Chindiei Târgovişte, iar meciul de sâmbătă dintre dâmboviţeni şi Concordia Chiajna va fi anulat.

„Clubul Steaua a atacat la TAS decizia prin care nu i se permite să dispute barajul de promovare în Liga I. Probabil a făcut demersurile alaltăieri, dar abia ieri am aflat şi noi. Am primit 24 de ore de la TAS să depunem documentele pentru a ne apăra.

Este un mic dezavantaj faptul că am fost anunţaţi târziu pentru a formula apărarea, dar am trimis argumentaţia, iar acum aşteptăm să primim decizia. Astăzi o vom primi cu siguranţă pentru că mâine este meciul de baraj (n.r. - Concordia Chiajna - Chindia Târgovişte, programat de la ora 15:30) şi nu mai este timp. Ei au cerut suspendarea barajului, să vedem ce spune TAS”,
a anunţat Adrian Stângaciu, juristul FRF, conform celor de la Agerpres.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele