Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

CSA Steaua iernează pe primul loc în Liga 2, dar Opriţa e supărat. ”Nu văd pe nimeni să se agite ca mine”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 1 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20937385/1/oprita.jpg

CSA Steaua a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Gloria Buzău, într-un meci din etapa a 16-a a Ligii 2 Casa Pariurilor.

Oaspeţii au deschis scorul prin Boiciuc, în minutul 3.

Pentru CSA Steaua a egalat Bărbulescu, în minutul 52.

Deşi echipa sa iernează pe primul loc, Daniel Opriţa a părut supărat la flash-interviuri. Acesta a punctat faptul că are nevoie de linişte.

 

”Cu cei de la Braşov, a fost presiune şi am luat bătaie. Nu cred că e de la asta. Dar e o atmosferă asa... eu mă duc acolo să fac infarct. Aşa trebuie. Nu ştiu de ce.

Că nu văd pe nimeni să se agite ca mine, nici în tribune, nici din altă parte. Nu ştiu de ce. Aşa sunt eu, aşa trăiesc şi şuturile în fund tot eu mi le iau. Nu ştiu ce o fi în capul meu, dar am şi eu copii acasă, dar trebuie să mă mai liniştesc.

(n.r. dacă vrea să demisioneze) Nu ştiu cum dacă mă gândesc să renunţ sau să nu renunţ, dar... Sunt pe locul 1, aştept acum ironiile, înţepăturile din zona noastră, nu din altă zonă. Mai sus de locul 1 nu putem să ne ducem, dar mai întâi să prindem play-off-ul, încă nu e prins, nu sunt ironic. dar lucrurile astea nu fac bine. Mai avem de luptat”
, a spus Opriţa, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele