Ultima oră
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2

CSA Steaua îşi aduce atacant din Casa Liga 1. ”Trebuie să apară în această seară”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 20 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20747015/1/csa-steaua-bucuresti-afc-hermanstadt-liga-2-play-off-casa-pariurilor-17-04-2022-1.jpg

CSA Steaua are ambiţii mari pentru noul sezon din Liga 2. Daniel Opriţa (40 de ani) a dezvăluit că în scurt timp urmează ca ”militarii” să se întărescă cu un atacant din Casa Liga 1.

Cei de la CSA s-au reunit şi vor avea în această vară două cantonamente: unul în Ghencea, între 27 iunie - 08 iulie şi celălalt la Bansko (Bulgaria), între 11 şi 22 iulie.

„Ar trebui să mai vină doi, trei jucători să completeze lotul, plus unul sau doi juniori. Cu unul ne-am înţeles, e un atacant de Liga 1 care trebuie să apară în această seară, iar mâine să semneze contractul. Eu zic că ne-am mişcat bine. Pentru prima zi îmi doream să am tot lotul la dispoziţie, dar e bine şi aşa”, a spus Opriţa, pentru Orange Sport.

Au perfectat deja primele transferuri

CSA Steaua vrea să se întărească pentru sezonul viitor de Liga 2 şi a transferat 3 jucători. 

Echipa bucureşteană a adus unul dintre cei mai promiţători tineri din Casa Liga 1, este vorba de nepotul lui Ilie Balaci, Atanas Trică.

Cine este Atanas Trică 

Cariera lui Atanas Tric-Balaci, fiul lui Eugen Trică şi nepotul legendarului Ilie Balaci, va continua, pentru un sezon, la CSA Steaua Bucureşti. U. Craiova a decis să-l împrumute pentru a-l ajuta să crească şi să adune cât mai multe meciuri în picioare în Liga 2.

La 17 ani, Atanas măsoară deja 1.91 metri şi a fost chemat de Laurenţiu Reghecampf la echipa mare a oltenilor, reuşind chiar să marcheze un gol în victoria zdrobitoare a Universităţii, 6-0 cu Dinamo. Nepotul lui Ilie Balaci e văzut drept legătura dintre prezent şi trecutul glorios al Craiovei Maxima, iar şefii din Bănie au luat o decizie care se poate dovedi importantă pentru viitorul tânărului atacant.

Pe lângă el, ”militarii” au mai adus doi jucători de la ”U” Cluj este vorba despre Costinel Gugu, în vârstă de 29 de ani, el evoluează pe postul de fundaş central şi Cristian Balgiu, în vârstă de 27 de ani, ce evoluează pe postul de mijlocaş central. 

CSA Steaua a anunţat cele 3 transferuri printr-o postare pe Facebook, pe pagina oficială.

OFICIAL | Trei transferuri la Steaua Bucureşti!

  • Costinel Gugu, Cristian Balgiu şi Atanas Trică vor îmbrăca tricoul Stelei în sezonul 2022-2023.

În vârstă de 29 de ani, Costinel Gugu evoluează pe postul de fundaş central. Este un fost internaţional de junior şi tineret al României, care a debutat în prima ligă pentru Universitatea Craiova la vârsta de 18 ani. A mai jucat pentru FCM Târgu Mureş, Turnu Severin, Metalul Reşiţa, Le Havre, CS Mioveni, FC Argeş şi FC U Craiova 1948.

În sezonul trecut, a bifat 20 de partide pentru Universitatea Cluj în toate competiţiile.

  • În vârstă de 27 de ani, Cristian Balgiu este un mijlocaş central, care a mai evoluat pentru Concordia Chiajna, CS Afumaţi, ASA Tg Mureş, Juventus Bucureşti, Academica Clinceni, Turris Turnu Măgurele şi Gloria Buzău.

 În sezonul trecut, a jucat în 23 de meciuri pentru Universitatea Cluj.

  •  În vârstă de 17 ani, Atanas Trică este un atacant masiv şi va fi împrumutat pentru un sezon de la CS Universitatea Craiova.

 Fiul lui Eugen Trică şi nepotul lui Ilie Balaci a adunat trei apariţii în sezonul trecut pentru prima echipă a Universităţii Craiova şi a reuşit să marcheze un gol contra celor de la Dinamo.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele