Ultima oră
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins

CSM Târgovişte – Volei Alba Blaj 0-3, în manşa tur din semifinalele CEV Cup

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 15 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21059359/1/csm-targoviste-cs-volei-alba-blaj-cev-volleyball-cup-15-03-2023.jpg

Vicecampioana şi campioana României se duelează în semifinalele CEV Cup, iar manşa tur a fost câştigată în deplasare, de Volei Alba Blaj, deţinătoarea titlului naţional, pe terenul formaţiei CSM Târgovişte.

Scorul pe seturi a fost 25-15, 25-18, 25-22.

Manşa retur va avea loc în 23 martie, pe terenul campioanei, pentru un loc în finala competiţiei.

Ambele echipe au început sezonul în Liga Campionilor, însă nu au trecut de faza grupelor.

Celelalte două semifinaliste din CEV Cup sunt Savino del Bene Scandici şi Thy Istanbul (3-0 în tur).

România mai este reprezentată în finala Challenge Cup de formaţia CSM Lugoj, care se va duela în 15 şi 22 martie cu formaţia Reale Mutua Fenera Chieri, pentru trofeu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele