Ultima oră
Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească” Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească”
Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul” Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul”
Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden
Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron” Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron”
FCSB revine în Ghencea! Anunţul făcut de Gigi Mustaţă: „S-a semnat contractul” FCSB revine în Ghencea! Anunţul făcut de Gigi Mustaţă: „S-a semnat contractul”
Dan Şucu pregăteşte bomba momentului în fotbalul românesc! Cine ar putea ajunge pe banca Rapidului Dan Şucu pregăteşte bomba momentului în fotbalul românesc! Cine ar putea ajunge pe banca Rapidului

Cu ”băutura şi fumatul”, aşa se punea bine Mourinho cu jucătorii. Rezultatul? Liga Campionilor cu Inter

Serie A Publicat pe 5 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19411990/1/mourinho.jpg

Wesley Sneijder a reuşit în 2010 o performanţă după care toţi fotbaliştii tânjesc, să câştige Liga Campionilor. Olandezul a bifat acest punct din cariera lui la Inter, alături de Jose Mourinho, iar recent a vorbit pentru AS despre relaţia cu portughezul. Sneijder a declarat că antrenorul ştia să se facă plăcut în faţa jucătorilor, iar aceasta a şi fost cheia succesului.

Ştia când trebuie să tragă de ei, dar ştia şi când e momentul să le lase mână liberă:

Ştia perfect cum să gestioneze relaţia cu noi. Ne spunea mereu că ne oferă câtă libertate ne dorim, dar, în schimb, trebuie să dăm tot ce avem mai bun.

În timpul meciurilor cerea foarte mult de la noi, cerea să dăm totul, dar în afara gazonului ne oferea spaţiu atât cât ne doream. Băutura, fumatul... Sunt sigur că ştia că făceam aceste lucruri”.

Cearta cu Ronaldo de la Real, i-a semnat sentinţa lui Mourinho

Jose Mourinho a pregătit-o pe Real Madrid în perioada 2010-2013, iar acum a ieşit la iveală unul dintre motivele care au condus la plecarea portughezului de la echipa din capitala Spaniei. Totul a fost scos în evidenţă de mijlocaşul Luka Modric, în cartea în care îşi expune viaţa de fotbalist. Momentul l-a avut în prim-plan şi pe Cristiano Ronaldo şi s-a petrecut la un meci din Cupa Spaniei.

Mourinho l-a criticat pe conaţionalul său pentru că nu îşi menţinea marcajul, iar de acolo totul a luat o turnură destul de ciudată. Reacţia antrenorului a fost foarte dură, iar Ronaldo a fost la un pas să plângă în faţa colegilor săi. Chiar şi după meci, Mourinho a fost atât de iritat încât nu a putut să se oprească. ”Am fost şocat de furia lui Jose Mourinho, îndreptată către Cristiano Ronaldo. Era un meci din Cupa Spaniei, din 2013. Conduceam cu 2-0. Un adversar s-a demarcat în banda stângă a atacului nostru, iar Cristiano Ronaldo nu l-a urmărit, nu a coborât după el, iar Mourinho a urlat către Ronaldo.

Acţiunea adversarilor a fost încheiată fără pericol pentru poarta noastră, dar Jose Mourinho a continuat reproşurile către Ronaldo. Când am ajuns la vestiar, Ronaldo era disperat, era aproape să plângă.

A spus 'Eu dau tot ce am mai bun şi el continuă să mă critice', apoi a intrat Mourinho. Stătea în mijlocul vestiarului şi a început, din nou, să îi reproşeze lui Ronaldo atitudinea din timpul meciului. S-au încins spiritele, a trebuit să intervenim”, a dezvăluit Luka Modric, în cartea sa autobiografică.

178 de meciuri a stat Mourinho pe banca Realului, înregistrând 127 de victorii, 28 de egaluri şi 23 de înfrângeri. A avut o medie destul de bună, de 2.30 puncte/ partidă. Şi-a trecut în palmares trei trofee, o Cupă a Spaniei, un campionat şi o Supercupă a Spaniei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele