Ultima oră
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua

Cu ce echipă a semnat Florin Purece, marea speranţă a lui Gică Hagi

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 21 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21025933/1/puerece.jpg

Florin Purece (31 de ani) a ajuns în liga a doua din Polonia, la Bruk-Bet Termalica Nieciecza. El a semnat un acord până la vară, cu posibilitatea de prelungire.

Purece a mai îmbrăcat tricoul celor de la Termalia, în perioada 2018-2020, interval în care a bifat 10 goluri, în 67 de partide.

Gică Hagi s-a declarat impresionat de calităţile mijlocaşului, însă cariera acestuia nu a evoluat conform previziunilor ”Regelui”.

"În jumătate de an, Purece va fi în echipa naţională. Le mulţumesc tuturor că nu l-au băgat în seamă, că nu a fost niciodată la un lot naţional, pentru că am putut să îl iau liber, că nu am bani.

E singurul mijlocaş ofensiv stângaci adevărat din fotbalul românesc. I-am şi zis, când a semnat, că l-am luat pentru a-l face jucător de prima reprezentativă. Cu gândul ăsta l-am luat"
, a declarat Hagi, în 2016, pentru DigiSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri