Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Cum a explicat Cristiano Bergodi eşecul cu FCSB: ”Târnovanu face mereu cu noi meciuri bune!” | VIDEO

FCSB Publicat pe 9 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21118718/1/captura-ecran-778.png

Echipa bucureşteană FCSB a învins luni, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia Sepsi Sf Gheorghe, în ultimul meci al etapei a şaptea din play-off-ul Superligii.

Sepsi a avut ocazii în startul primei reprize, dar Târnovanu a intervenit salvator în două rânduri. În minutul 28, FCSB a deschis scorul prin Miculescu, iar cinci minute mai târziu Sorescu l-a driblat pe Niczuly, însă a alunecat. I-a pasat apoi lui Miculescu, dar şutul acestuia a fost blocat de portarul oaspeţilor. În minutul 45+2, Niczuly l-a faultat pe Sorescu în careu şi s-a dictat penalti, dar goalkeeperul lui Sepsi a parat şutul lui Radunovic de la punctul cu VAR.

Bucureştenii au avut o bară în minutul 65, la o lovitură liberă a lui Florinel Coman, iar Sepsi a egalat prin Tudorie, în minutul 67. A fost însă egalitate doar timp de şapte minute, pentru că în minutul 74, Ovidiu Popescu a readus gazdele în avantaj cu un şut din careu, iar Cordea a stabilit scorul final în minutul 79, înscriind din pasa lui Florinel Coman.

La finalul meciului, antrenorul celor de la Sepsi a oferit mai multe explicaţii. El a scos în evidenţă evoluţia bună pe care a avut-o Ştefan Târnovanu contra echipei lui. 

”Târnovanu face mereu cu noi meciuri bune!”

”E păcat, meciul a fost frumos, şi noi am avut ocazii mari, şi ei. Târnovanu face totdeauna cu noi meciuri… Şi în primele 25 de minute am jucat bine, am avut ocazii, sunt o echipă foarte bună, luptă pentru titlu, am făcut o figură frumoasă. Când a intrat Tudorie, ne-am aşezat diferit, sunt mulţumit în general, chiar dacă am pierdut, nu e o problemă, am jucat bine, ne-am creat ocazii. 

Ieşim la joc, nu stăm să ne apărăm, au jucători buni de atac. Păcat pentru că am început bine primele 25 de minute, după am revenit.

Cred că am fost la înălţime în acest meci, e normal să nu fie uşor, dar echipa s-a comportat bine. E o echipă care luptă pentru titlu, prima şansă o are Farul, e o luptă strânsă. Sunt mulţumit, nu am ce să le reproşez la băieţi.

(n.r. despre meciul cu Rapid, în contextul înfrângerii suferite de giuleşteni în deplasare cu Farul, scor 2-7). Pe noi nu ne interesează, trebuie să ne pregătim bine pentru finala Cupei, în aceste două jocuri, cu Rapid şi după”, a spus Bergodi, la finalul meciului. 

În clasament, FCSB este pe locul 2 în clasament, cu 43 de puncte, la trei puncte de liderul Farul, dar şi la distanţă de patru puncte de echipa de pe locul al treilea, CFR Cluj. Sepsi are 25 de puncte şi e pe ultimul loc al play-off-ului, 6.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele