Ultima oră
VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu
Nigeria a anunţat numele noului selecţioner Nigeria a anunţat numele noului selecţioner
”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV

”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV
Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi” VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi”
VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun

Cum a reacţionat Nana Falemi după ce i s-a atras atenţia că a spus Steaua în loc de FCSB ǀ VIDEO EXCLUSIV

Emisiuni Publicat pe 5 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21373135/1/nana-falemi.png

În continuare, disputa publică dintre FCSB şi Steaua este de actualitate, iar foştii fotbalişti, care au jucat pentru una dintre cele două, îşi spun punctele de vedere. Nana Falemi a avut o reacţie categorică în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, în momentul în care i s-a atras atenţia că a pronunţat Steaua în loc de FCSB.

Episodul a avut loc înaintea partidei dintre FCSB şi Rapid, iar moderatorul Costin Ştucan i-a atras atenţia lui Nana Falemi că a spus Steaua deşi s-a referit la FCSB. Fostul fotbalist a dat şi un verdict înaintea derby-ului de pe Arena Naţională, anume că FCSB se va impune clar în faţa Rapidului, dar a accentuat ideea că pentru el FCSB este Steaua.

(N.r. – Ce crezi că se va întâmpla în partida FCSB – Rapid?) ”Victorie Steaua! (n.r. – Care Steaua?) Steaua, echipa căreia voi îi spuneţi FCSB! Aşteptările mele sunt victoria! Victorie şi dominare! Să nu uităm că în Giuleşti a fost destul de grav sezonul trecut, când era să îi rupă Onea piciorul lui Coman, iar arbitrul n-a dat nimic. A mai fost şi la Compagno... .

Ca fotbalist, vrei să demonstrezi că ceea ce s-a întâmplat acolo.... Ai văzut ce a spus Zlatan, că l-a aşteptat pe Materazzi patru ani...”, a spus Nana Falemi în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Reacţia lui Nana Falemi 

FCSB pregăteşte o lovitură pe piaţa de mercato! ”A fost coleg cu Haaland”

Gigi Becali a dezvăluit că vrea să mai aducă un atacant la FCSB. Omul de afaceri a punctat că e vorba despre un fotbalist din Superliga, însă nu a vrut să îi dea numele.

Cei de la Gazeta Sporturilor relatează că alesul lui Becali este Luis Phelipe (22 de ani), de la Poli Iaşi. Acesta are un start foarte bun la formaţia moldavă, pentru care a marcat de 3 ori în 14 apariţii.

Leo Grozavu a vorbit la superlativ despre elevul său, care în 2019 a fost coleg cu starul Erling Haaland, la Red Bull Salzburg.

Este un fotbalist cu calităţi extraordinare, a fost coleg cu Haaland la Salzburg, cu alţi fotbalişti din acea generaţie.

Între timp, sigur, el s-a dezvoltat mai puţin în comparaţie cu ceilalţi. A avut nişte probleme cu familia şi a fost nevoit să se întoarcă în Brazilia”, a declarat Leo Grozavu pentru iAMsport.ro.

De asemenea, brazilianul a mai jucat alături de alte nume mari, precum: Luka Sucic (RB Salzburg), Benjamin Sesko (RB Leipzig) şi Karim Adeyemi (Borussia Dortmund).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele