Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Cum arată lista stranierilor convocaţi de Florin Bratu şi Bogdan Lobonţ, la naţionalele U21 şi U20

România U21 Publicat de Răzvan Cîrceag pe 17 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20398372/1/tricou-romania-2021-768x512-1.jpg

FRF a anunţat oficial care sunt jucătorii din străinătate pe care Florin Bratu şi Bogdan Lobonţ i-au convocat, la reprezentativele U21 şi U20 ale României.

Tricolorii mici vor merge în Spania pentru un stagiu de pregătire, unde vor disputa câte două meciuri amicale. Selecţionata U21 este deja calificată la EURO 2023, care va fi găzduit de România şi Georgia, astfel că pe perioada preliminariilor vor juca meciuri de pregătire.

Dintre stranieri, Florin Bratu i-a convocat pe Radu Drăguşin (Sampdoria / Italia), Alexandru Ţârlea (Alaves / Spania), Ricardo Farcaş (Siena / Italia) şi Louis Munteanu (Fiorentina / Italia). 

România U21 se va duela cu Suedia U20, pe 7 octombrie, şi cu Mexic U21, pe 9 octombrie.

Bogdan Lobonţ a apelat la ceva mai mulţi jucători proveniţi din campionatele externe, şi anume: Răzvan Sava (Torino/Italia), Eduard Duţu (Fiorentina/Italia), Darius Ghindovean (Duisburg/Germania), Marius Corbu (Akademia Puşcaş/Ungaria), Matei Ilie (Padova/Italia) şi Andrei Mărginean (Sassuolo/Italia). 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele