Ultima oră
Scorul primul amical al Petrolului cu noua conducere! Cum s-au descurcat ploieştenii sub comanda lui Mehmet Topal Scorul primul amical al Petrolului cu noua conducere! Cum s-au descurcat ploieştenii sub comanda lui Mehmet Topal
Starul irlandez Conor McGregor, după ce a anulat meciul cu Michael Chandler. „Nu a fost o decizie uşor de luat. Sunt încrezător că mă voi întoarce” Starul irlandez Conor McGregor, după ce a anulat meciul cu Michael Chandler. „Nu a fost o decizie uşor de luat. Sunt încrezător că mă voi întoarce”
Este asta noua politică de la FCSB? Ce a decis să facă patronul campioanei României. „El iese din tiparele lui Gigi Becali! Cred că şi-a schimbat strategia” | EXCLUSIV Este asta noua politică de la FCSB? Ce a decis să facă patronul campioanei României. „El iese din tiparele lui Gigi Becali! Cred că şi-a schimbat strategia” | EXCLUSIV
Spalletti crede că jucătorii săi trebuia să fie mai răi, după victoria în faţa Albaniei. „Am fost puţin neglijenţi” Spalletti crede că jucătorii săi trebuia să fie mai răi, după victoria în faţa Albaniei. „Am fost puţin neglijenţi”
Americanca Gretchen Walsh a stabilit un record mondial la 100 de metri fluture Americanca Gretchen Walsh a stabilit un record mondial la 100 de metri fluture
Selecţionerul Edward Iordănescu împlineşte duminică 46 de ani, cu o zi înainte de debutul României la EURO 2024 Selecţionerul Edward Iordănescu împlineşte duminică 46 de ani, cu o zi înainte de debutul României la EURO 2024

Cum este prezentat de presa din Spania Istvan Kovacs, înaintea marei finale Europa League. „Acesta este Istvan Kovacs”

Europa League Publicat pe 22 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/21600572/1/profimedia-0865429239.jpg

Istvan Kovacs se va afla la centrul finalei Europa League, Atalanta - Bayer Leverkusen, iar Marca a descris parcursul din ultimii ani a arbitrului român.

  • Atalanta - Leverkusen, va avea loc miercuri, de la 22:00 şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe site-ul PrimaSport.ro

Centralul a arbitrat în 2022 prima sa finală europeană, este vorba despre finala Conference League, Roma - Feyenoord 1-0, iar acum a trecut la nivelul următor şi se va afla la centrul finalei Europa League.

Marca i-a făcut o descriere amplă centralului român, care a arbitrat în decursul sezonului mai multe echipe spaniole, cel mai cunoscut meci fiind Barcelona PSG 1-4.

„Arbitrul român va arbitra finala Europa League dintre echipa lui Xabi Alonso şi cea a lui Gasperini. El este centralul ales de UEFA pentru finala Europa League. Asistenţii vor fi Florin Marinescu şi Mihai Ovidiu Artene.

Va fi a doua finală europeană a arbitrului român din ultimii doi ani. În plus, este al treilea sezon consecutiv în care este implicat într-o finală europeană. Kovacs a arbitrat finala primei ediţii de Conference League în 2022, dintre Roma şi Feyenoord. În 2023 a fost al patrulea arbitru la finala Ligii Campionilor dintre Manchester City şi Inter.

Deci are deja o experienţă anterioară în aceste tipuri de meciuri, iar arbitrul este încântat de faptul că va conduce la centru acest duel: «Aceasta va fi a doua mea finală europeană ca arbitru şi este un vis devenit realitate. Faptul că am arbitrat finala Conference League în 2022 este de mare ajutor pentru această ocazie. Este o mare responsabilitate să fiu delegat la un astfel de meci şi vreau să demonstrez că sunt pregătit pentru o astfel de provocare».

A arbitrat-o de două ori pe Bayer Leverkusen, în timp ce pe Atalanta nu a condus-o niciodată la centru. A înregistrat şase meciuri în Liga Campionilor în acest sezon, aici intrând şi câteva partide în care au evoluat echipe din Spania, precum Arsenal - Sevilla, meci din faza grupelor, Inter - Atletico Madrid, în optimi sau Barcelona - PSG, în sferturi.

A arbitrat un singur meci în Europa League în acest sezon, Villarreal - Marseille, în returul optimilor”, a fost descrierea făcută de Marca pentru Istvan Kovacs.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele