Ultima oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri într-un minut pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri într-un minut pe „Arcul de Triumf”
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”

Cum încearcă Gigi Becali să îl împace pe Valeriu Iftime pentru datoria creată de transferul lui Moruţan

FCSB Publicat pe 4 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20695022/1/gigi-becali-incearca-sa-lupte-cu-pandemia-de-coronavirus-zvreau-sa-aduc-niste-medicamente-size24.jpg

Gigi Becali i-a propus lui Valeriu Iftime, prin intermediul lui Valeriu Argăseală şi avocatului FCSB, să îi achite să îi achite 200.000 de euro în rate din cei aproximativ 330.000 pe care îi datorează pentru transferul lui Olimpiu Moruţan. Prima rată ar fi de 30.000 de euro, iar restul sumei ar urma să fie livrată atunci când Becali va primi banii de la Galatasaray, potrivit ProSport.

Propunerea lui Becali a venit în contextul în care Camera pentru Soluţionarea Litigiilor a decis într-o primă instanţă că FC Botoşani trebuie să primească de la FCSB 330.000 de euro după transferul la Galatasaray al lui Olimpiu Moruţan, indiferent de momentul în care turcii achită către ”roş-albaştri” suma de transfer. Nemulţumit, Becali a făcut apel şi i-a transmis propunerea lui Iftime în timpul rejudecării speţei.

Prin urmare, membrii Comisiei au oferit timp de gândire pentru conducerea Botoşaniului cu privire la propunerea lui Gigi Becali, însă sursa citată precizează că Valeriu Iftime nici nu se gândeşte să accepte. Finanţatorul moldovenilor îşi doreşte să lasa Curtea de Apel să ia o decizie definitivă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele