Ultima oră
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie

Cum s-au descurcat echipele pregătite de Mircea şi Răzvan Lucescu în play-off-ul Conference League

Conference League Publicat pe 1 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/21301662/1/mircea-lucescu-fb-dinamo-kiev.jpg

Echipa greacă PAOK Salonic, pregătită de antrenorul Răzvan Lucescu, a învins joi seara, pe teren propriu, scor 4-0, formaţia scoţiană Hearts, în manşa secundă a play-off-ului pentru grupele Conference League. PAOK merge în grupele competiţiei.

PAOK nu a avut probleme cu scoţienii de la Hearts. Elevii lui Răzvan Lucescu au condus cu 2-0 la pauză, prin reuşitele lui Taison (min. 16) şi Brandao (min. 23). În partea secundă, Konstantelias a înscris pentru 3-0 în minutul 57, iar Taison a stabilit scorul final, în minutul 71.

Fiul victorios, tatăl înfrânt

PAOK a învins cu 4-0 şi s-a calificat în grupe cu 6-1 scor cumulat pentru cele două manşe.

Totodată, echipa ucraineană Dinamo Kiev, antrenată de tehnicianul român Mircea Lucescu, a pierdut joi, în deplasare, scor 0-1, meciul cu formaţia turcă Beşiktaş Istanbul, din manşa a doua a play-off-ului Conference League. Beşiktaş s-a calificat în grupe.

După ce au pierdut meciul de la Bucureşti, considerat pe teren propriu, scor 2-3, ucrainenii conduşi de antrenorul român Mircea Lucescu au fost învinşi şi la Istanbul.

Beşiktaş s-a impus cu 1-0, prin golul reuşit de Aboubakar, în minutul 52, şi s-a calificat în grupele Conference League cu scorul general de 4-2 în dubla manşă cu Dinamo Kiev.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri