Ultima oră
Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off

Cupa Davis | România - Peru 3-0. Horia Tecău îşi încheie cariera cu o victorie şi califică echipa la barajul Cupei Mondiale, alături de Marius Copil

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 28 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20483799/1/tecau.jpg

România s-a calificat la barajul de accedere la Davis Cup Finals 2022, după ce a învins la Cluj-Napoca, scor 3-0 reprezentativa statului Peru.

Punctul decisiv a venit de la perechea Horia Tecău/Marius Copil a învins, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-2, cuplul Sergio Galdos/ Arklon Huertas del Pino.

Pentru Tecău, dublu câştigător de mare şlem şi fost număr 2 ATP la dublu a fost ultimul meci oficial. Organizatorii i-au pregătit o ceremonie de retragere emoţionantă, în uralele fanilor.

La meciul de duminică s-a jucat cu spectatori. În tribune au asistat şi jucătoarele de tenis Simona Halep şi Ana Bogdan.

UPDATE 3: Meci România şi calificare la barajul Cupei Mondiale! Tandemul nostru face recital în decisiv şi se impune cu 6-2. La final, publicul l-a ovaţionat minute în şir pe Horia Tecău, aflat la ultima reprezentaţie într-un meci oficial.

UPDATE 2: Set România! Revenire superbă a perechii Copil/Tecău, care ia primul serviciu al adversarilor şi nu-l mai cedează până la final. Totul se va decide în decisiv

UPDATE 1: Set Peru! Surprinzător, deşi mult mai slab cotaţi, sud-americanii se impun cu 6-4 în actul inaugural, pe fondul unei serii de erori neforţate ale jucătorilor noştri.

Pentru Tecău este ultima partidă oficială. Sportivul de 36 de ani a anunţat că pune capăt la finalul acestui an unei cariere impresionant. El se va bucura de aportul fanilor, care vor putea ocupa 30% din capacitatea sălii.

“Spectatorii sunt aşteptaţi să vină la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca începând de la ora 10.00 pentru a asista la un meci foarte important, cel de dublu, în care pentru România vor evolua Horia Tecău şi Marius Copil. Meciul este programat să înceapă la ora 11.30”, este comunicatul FRT.

Marius Copil, locul 274 mondial, a câştigat meciul cu Conner Huertal del Pino, numărul 654 mondial, astfel că la întâlnirea de la Cluj-Napoca dintre România şi Peru scorul general a devenit 2-0.

În primul meci, Nicolae Frunză, locul 626 ATP l-a învins pe Nicolas Alvarez, numărul 392 mondial, în primul meci al întâlnirii de Cupa Davis dintre România şi Peru, care are loc la Cluj-Napoca.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele