Ultima oră
I-am impresionat pe britanici! Pe ce loc se situează selecţionata pregătită de Edi Iordănescu I-am impresionat pe britanici! Pe ce loc se situează selecţionata pregătită de Edi Iordănescu
Gabi Balint şi-a spus „oful” după înfrângerea cu Belgia: „Trebuie să recunoaştem” Gabi Balint şi-a spus „oful” după înfrângerea cu Belgia: „Trebuie să recunoaştem”
EXCLUSIV | Declaraţie curajoasă înainte de meciul României cu Slovacia. „I-am văzut, în mod normal nu au cum să ne dea gol” EXCLUSIV | Declaraţie curajoasă înainte de meciul României cu Slovacia. „I-am văzut, în mod normal nu au cum să ne dea gol”
Suporterii naţionalei, desfiinţaţi de Mitică Dragomir! "Ăştia sunt oameni bolnavi mintal! Vai de mama lor" Suporterii naţionalei, desfiinţaţi de Mitică Dragomir! "Ăştia sunt oameni bolnavi mintal! Vai de mama lor"
VIDEO | Imagini superbe din cantonamentul României! Florinel Coman, alături de fetiţa lui VIDEO | Imagini superbe din cantonamentul României! Florinel Coman, alături de fetiţa lui
Jucătorul României care i-a atras atenţia lui Kevin de Bruyne, după Belgia - România 2-0. „A fost foarte bun, periculos” Jucătorul României care i-a atras atenţia lui Kevin de Bruyne, după Belgia - România 2-0. „A fost foarte bun, periculos”

Cutremur în fotbal! Pep Guardiola, OUT de la Manchester City

Manchester City Publicat de Tudor Moisa pe 27 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/21606675/1/profimedia-0876544164.jpg

Pep Guardiola urmează să se despartă de Manchester City, este anunţul făcut de jurnaliştii englezi.

Antrenorul spaniol are contract cu Manchester City până la finalul sezonului viitor, dar angajamentul ar urma să nu fie prelungit, conform Daily Mail.

Oficialii campioanei Angliei şi-ar fi dorit să îl păstreze la echipă pe Guardiola, dar se pare că acesta este decis să se despartă de Manchester City. Anterior, Pep Guardiola a declarat, după meciul cu West Ham, din ultima etapă din Premier League, că este mai aproape să plece decât să rămână.

”Realitatea este că sunt mai aproape de a pleca decât de a rămâne”, a spus Pep Guardiola după ce a cucerit al 15-lea trofeu de când se află pe banca lui Manchester City.

Pep Guardiola a ajuns în Anglia în 2016, după ce anterior le mai antrenase pe Barcelona şi Bayern Munchen.

349 de victorii, 57 de rezultate de egalitate şi 66 de înfrângeri este bilanţul tehnicianului pe banca câştigătoarei Champions League din sezonul precedent.

mail-share icon Email
viewscnt

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele