Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

”Da, mi-ar plăcea”. Nicolae Dică, dispus să preia naţionala U21

România U21 Publicat de Daian Cutu pe 29 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/21242256/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-cs-mioveni-cupa-romaniei-6-04-2023.jpg

România U21 s-a făcut de râs la EURO U21, după ce a părăsit competiţia încă din faza grupelor, fără să marcheze în cele trei meciuri şi cu doar un punct, obţinut după meciul cu Croaţia.

Emil Săndoi a declarat că şi-a încheiat contractul cu FRF, iar înlocuitorul ar putea fi Nicolae Dică. Despărţit de retrogradata CS Mioveni, acesta a dezvăluit că nu ar declina o propunere din partea FRF.

”(dacă vine o ofertă de la naţionala de tineret, ai accepta?) Da, mi-ar plăcea, îmi place să lucrez cu jucătorii tineri. Mi-ar plăcea.

Noi suntem genul acela de popor care la victorie facem nuntă, iar la înfrângere facem înmormântare. Trebuie să luăm lucruriole bune şi lucrurile negative. După Mutu, Rădoi, a venit acest campionat, ok, nu a fost bun, dar câti jucători sunt de atunci la echipa naţională mare?

 Asta vreau să zic ca au ajuns din nucleu ăla mulţi la echipa mare. Cred că 2-3 jucători din acesti generaţie ajung la echipa mare a naţionalei”,
a dezvăluit Dică, pentru Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele