Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

Dan Petrescu a făcut deplasarea la Buzău, dar nu va sta pe bancă împotriva FCSB-ului. Motivul invocat de SuperDan

FCSB Publicat pe 22 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20714909/1/pd.jpg


FCSB şi CFR Cluj se întâlnesc de la ora 21:30, live pe Prima Sport 1, într-un meci de vacanţă pentru campioană. Ceea ce trebuia să fie duelul care decide câştigătoarea titlului s-a transformat pentru Dan Petrescu într-o partidă la care nici nu va fi prezent!
 
Campion pentru a cincea oară în carieră în competiţia internă, Petrescu nu a decis doar că va trimite rezervele pe teren, în ciuda eforturilor lui Gigi Becali şi Mihai Stoica de a acorda totuşi o miză acestui meci. Conform gsp.ro, SuperDan a făcut deplasarea alături de elevii săi la Buzău, s-a ocupat de pregătirea partidei şi a condus şedinţa video din cursul zilei de duminică, dar a decis să nu stea pe bancă la confruntarea cu echipa lui Toni Petrea.
 
Motivul? Asupra fostului fundaş dreapta s-a abătut un potop de critici publice după ce a înjurat Steaua/FCSB la petrecerea organizată pentru serbarea titlului, iar Petrescu nu vrea, acum, să inflameze şi mai mult spiritele. Cum Peluza Nord va fi prezentă în număr mare pe stadionul din Buzău pentru o ultimă reprezentaţie în acest sezn, Petrescu vrea să stea departe de orice potenţial conflict cu ultraşii roş-albaştrilor, motiv pentru care banca tehnică va fi ocupată doar de oamenii din staff-ul său.
 
Printre cei mai aprigi critici al lui Petrescu, după imaginile cu el înjurând fanii stelişti şi familiile acestora, s-a numărat Gabi Balint. Fostul coleg de generaţie i-a transmis "Bursucului" că nicio scuză nu va spăla gestul considerat complet nepotrivit în contextul în care Petrescu a crescut la juniorii Stelei.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele