Ultima oră
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Dan Petrescu, discurs dur, după ce a părăsit Conference League. ”Nu îl înţeleg pe arbitru"

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 23 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21029877/1/cfr-cluj-ss-lazio-uefa-europa-conference-league-23-02-2023-1.jpg

CFR Cluj a fost eliminată de formaţia Lazio Roma, în play-off-ul Conference League, terminând la egalitate meciul retur cu italienii, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”, scor 0-0.

În tur, la Roma, în urmă cu o săptămână, scorul a fost 1-0 pentru Lazio.

Dan Petrescu a declarat că a fost un meci echilibrat, iar cei de la CFR Cluj ar fi meritat victoria.

Antrenorul campiaonei a avut un mesaj dur cu privire la maniera de arbitraj. Muhar a fost eliminat, în minutul 78, iar asta a atras răbufnirea ”Bursucului”.

 "Rezultatul a fost bun la Lazio, până la urmă. Azi a fost un meci excelent, meritam să câştigăm. N-am înţeles decizia arbitrului, care a fost capitală. Noi scăpăm singur cu portarul, ei se lovesc între ei. S-au lovit genunchi în genunchi şi opreşte. E o greşeală mult prea mare. Ăsta e principalul motiv. Dacă ne lăsau, eram 11 la 11 şi eu zic că era alt meci.

Ce să le reproşez băieţilor? Şi 10 contra 11 am avut două ocazii. Meritam o vitorie azi. A fost un spirit fantastic. Publicul ne-a ajutat. Chiar şi aşa, cred că toată lumea a fost mulţumită de acest joc.

Eram sigur că va marca Krasniqi. E un jucător de clasă, s-a văzut şi azi. Îmi pare rău pentru că el nu a înscris. Dacă înscria, nu ştiu dacă mai stătea mult pe aici. Dacă îl vrea Lazio? Posibil.

Voi nu ştiţi că în deplasare e un meci şi acasă altul? În deplasare e mai greu. Acasă avem şi fanii. Dacă am avea aceiaşi fani în campionat, am defila, dar în campionat e aproape gol stadionul. Astăzi, cu această atmosferă, şi jucătorii prind curaj. Ar fi fantastic să fie aşa şi în play-off.

Eu sunt mulţumit. Obiectivele mele vi le-am zis şi vi le repet mereu. Vreau să iau campionatul, să ajung în grupele europene. Deocamdată, am reuşit să ieşim din grupe, ceea ce nu era obiectivul meu. Cel puţin un trofeu trebuie să luăm ca să fie bine, dar eu sunt conştient că va fi mult mai greu anul ăsta.

Mai contează reacţiile negative? Contează ce fac băieţii în teren. Au avut o atitudine fantastică. Adversarii se odihnesc şi noi jucăm meciuri cu asemenea intensitate. Acum să vedem cum o să-i recuperăm. Sper să găsesc jucători care să fie pregătiţi pentru o bătaie la Ploieşti. Va fi război şi acolo, un meci foarte greu.

Muhar? A jucat excelent. La pauză, eu scot de obicei jucătorii care iau galben, dar eu m-am gândit că, dacă a jucat aşa bine, ar fi păcat să stric. Poate dacă îl schimbam nu mai lua nimeni roşu, iar 11 contra 11 ar fi fost alt meci. 10 contra 11 am avut două ocazii noi, dar şi ei.

La pauză am avut un discurs, normal. Eu cred că prima repriză a fost cea mai bună repriză în Europa de când sunt eu la CFR. În afară de gol, n-am ce să zic, au jucat foarte bine.

Immobile a fost fantastic, dar trebuie să-i felicităm şi pe fundaşii noştri"
, a declarat Petrescu, la Pro TV.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele