Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Dan Petrescu la FCSB? Răspunsul sincer al ”Bursucului”: ”Nu depinde de mine!”

CFR Cluj Publicat de Emanoil Ursache pe 6 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20911317/1/fc-arges-cfr-cluj-superliga-superbet-19-09-2022.jpg

Dan Petrescu, antrenorul care a scris şi scrie istorie la CFR Cluj, a oferit un răspuns cât se poate de sincer atunci când a fost întrebat dacă îşi doreşte să o antreneze pe FCSB, principala contracandidată la titlu a ”feroviarilor” în ultimii ani.

”Bursucul” a dat dovadă de loialitate faţă de CFR Cluj. Petrescu a mărturisit că şi-ar dori să rămână în Gruia până la finalul carierei, însă o astfel de decizie nu depinde de el, ci de conducerea clubului.

Dan Petrescu, loial faţă de CFR Cluj

Nu, eu sunt la CFR şi sper să rămân cât mai mult. V-am spus şi înainte să am probleme aici că nu depinde de mine.

Dacă ar depinde de mine, aş rămâne aici până la finalul carierei, dar nu depinde de mine., a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă premergătoare meciului de luni cu FC ”U” Craiova, transmis în direct de Prima Sport 1, de la 21:00.

4 titluri de campion al României a câştigat Dan Petrescu alături de CFR Cluj, echipă care şi-a impus supremaţia-n întrecerea internă de 8 ori. ”Bursucul” a mai cucerit o dată Liga 1 alături de Unirea Urziceni.

  • Dan Petrescu o antrenează pe CFR Cluj din august 2021. El a mai avut în Gruia alte două mandate în perioadele iunie 2017 – iunie 2018 şi martie 2019 – noiembrie 2020.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele