Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Dan Petrescu, nemulţumit înainte de jocul cu FC Argeş. ”Băieţii ăia nu au cum să joace”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 18 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21023158/1/dan-petrescu-2023-1.jpg

CFR Cluj – FC Argeş, partidă din runda a 26-a din SuperLiga României, se dispută duminică de la ora 17:00, LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro. Etapa trecută, campioana a pierdut, iar piteştenii au făcut egal.

CFR Cluj a cedat cu 0-2 pe terenul Universităţii Craiova în campionat, dar apoi a mai înregistrat un eşec, în Conference League, în turul cu Lazio, de la Roma, scor 0-1. A ajuns la trei eşecuri consecutive în toate competiţiile, anterior cedând şi în derby-ul cu FCSB, scor 0-1.

Dan Petrescu s-a declarat supărat la conferinţad e presă de data la care se joacă partida. Campioana trebuit să îi înfrunte pe piteşteni, la doar 3 zile după partida cu Lazio.

”E clar că trebuie să schimbăm. Băieţii ăia nu au cum să joace la două zile. Nu e uman!

Eu nu înţeleg de ce s-a pus meciul la ora 5 seara. Jucăm joi seara la ora 9 în Italia, apoi venim duminică şi jucăm la ora 17:00. Nu avem nici măcar două zile şi jumătate.

Când erau -15 grade afară am jucat la ora 21:00. Totul e invers, pe cuvânt. Asta e, trebuie să jucăm. Nu avem ce face”,
a răbufnit Dan Petrescu.

FC Argeş a făcut 0-0 cu Farul runda precedentă, iar în campionat are deja nouă meciuri la rând fără victorie. Nu a mai câştigat din 30 octombrie, când trecea de UTA, la Arad, cu scorul de 1-0.

În clasament, înainte de startul rundei, CFR Cluj este pe locul 2, cu 50 de puncte, la două puncte de liderul Farul, iar FC Argeş e pe locul 12, cu 26 de puncte.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele