Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Dan Petrescu, OUT de la CFR? Surpriză uriaşă în privinţa variantei conducerii

CFR Cluj Publicat pe 29 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21212804/1/cfr-cluj-kups-kuopio-liga-europa-1-10-2020.jpg

Final de sezon agitat la CFR Cluj! Clubul din Ardeal a dominat ultimii ani din fotbalul nostru, a ieşit numai pe primul loc, a mers în tururile preliminare ale Ligii Campionilor, însă de această dată poate rata prezenţa în Europa. E nevoit să treacă de FC U Craiova în baraj pentru asta.

Astfel, în birourile CFR-ului se discută strategia pentru sezonul următor, dar din calcule, se pare, e posibil să fie scos chiar antrenorul Dan Petrescu, chiar dacă zilele trecute totul părea clar şi ”Bursucul” era anunţat că va continua în Gruia.

Probabil că din cauza punctului în care se află ardelenii, patronul Neluţu Varga se gândeşte, potrivit Fanatik, să meargă, totuşi, pe mâna altui antrenor din vară, pe un străin care deja ştie foarte bine SuperLiga României, italianul Cristiano Bergodi, plecat recent de la Sepsi, alături de care a luat Cupa României!

În plus, se poate renunţa, aparent, la Dan Petrescu destul de simplu, pentru că acea clauză de 400.000 de euro, în cazul în care clubul decide să renunţe la el, a fost ştearsă din înţelegere.

Clubul anunţat, însă, că vrea să continue cu Dan Petrescu

Din informaţiile oferite de CFR Cluj, în urma celor declarate de Cristian Balaj în urmă cu două săptămâni, la jumătatea lunii mai, se părea că Dan Petrescu a luat decizia să continue în Ardeal şi din vară, chiar dacă existau indicii că sunt şanse să plece la finalul întrecerii.

Conform fostului arbitru, Petrescu se simte bine la Cluj şi vrea să rămână, mai având contract cu formaţia patronată de Neluţu Varga în vara lui 2024. Iată că acum apare altă variantă, pe surse ce-i drept, că Petrescu poate pleca de la campioana României.

Nu este adevărat că Neluţu Varga l-a sunat pe Marius Şumudică. Au discutat pentru că Şumudică, din ce am aflat, îi trimitea mesaje domnului Varga şi vorbeau uneori. Nu i s-a propus lui Şumudică să preia echipa.

Şi în declaraţia lui Marius Şumudică, pe care am citit-o foarte atent, reiese că doar a vorbit cu domnul Varga, el vorbeşte cu foarte multă lume. Şumudică nu spune nicăieri că i s-a propus postul de antrenor.

Nu are legătură cu CFR Cluj. Mi se pare mult prea mult. Există oameni care zgârie uşa, ca pisica. Dan Petrescu se simte foarte bine la Cluj şi vrea să rămână”, a spus Balaj la jumătatea lunii mai.

Cristiano Bergodi nu a mai continuat la Sepsi

La câteva zile după ce a cucerit Cupa, Cristiano Bergodi şi-a luat adio de la Sepsi, cu o victorie în campionat, 1-0 cu Universitatea Craiova. Italianul a dezvăluit că are nevoie de o nouă provocare şi de asta a decis să plece.

Universitatea Craiova a pierdut duminică, pe teren propriu, scor 0-1, cu formaţia Sepsi Sf Gheorghe, în ultima etapă a play-off-ului din Superligă. Bergodi avea cuvinte frumoase faţă de experienţa de la Sfântu Gheorghe.

”A fost o mare bucurie că au venit băieţii la mine. S-au spus multe lucruri despre vestiarul ăsta. M-am bucurat mult. Am făcut un meci foarte bune.

Am făcut opt puncte. Eu nu credeam că puteam face un meci aşa de bun. E cea mai mare bucurie. Îi felicit pe băieţi.

În fotbal, uneori se vorbeşte vulgar. Probabil ei au simţit presiunea meciului. Au greşit pasele. S-a văzut la sfârşit. Au încercat să facă tot posibilul.

Noi am jucat 120 de minute cu patru zile în urmă. Am unul dintre cei mai buni preparatori fizici din România.

Plec pentru că am nevoie de o nouă provocare. Am simţit că am dat totul”
, a declarat Bergodi, la finele partidei.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele